• 13ats.

    7 men. kudikis blogai miega nakti, ka daryti?

    Mano mergaitei jau 7 men bus, bet diena miega po pusvalandi, o nakti kas puse valandos keliasi ir verkia. Nezinau ka daryti?

    ievute2MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tai pat labai padeda maudynes pries miega

    nesvarbu

  2. 3

    galbut kas nors skauda,jei nakti nemiaga,arba nepavalgo.nes mums tai pat 7 menesiukai,tai vakare visada 11 val primaitinu,tai kasnakt iki 6 val ismiega.o jei 11 nepavalgo,tuomet kas 3 val keliames valgyt

    nesvarbu

  3. 3

    Pirmiausia reiktu, kad mama kaip nors atsipalaiduotu ir nestresuotu, nes kudikiai tai puikiai jaucia ir greit perpranta.
    O dabar atsakykite sau i keleta klausimu: ar turite koki nors pastovu rezima, t.y. kada zaidziate, kada einate pasivaikscioti, kada darote manksteles, kada einate maudytis?.. Jei Jus pati nesilaikote kazkokios susigalvotos dienotvarkes, tai ir mazylei sunku adaptuotis... :( o tuomet ir mama ziauriai nuvargsta...
    Sako, kad taip pat vaikai mazai miega, jei jie nera sotus, arba jiems truksta veiksmo, o gal priesingai, tiesiog rupestingo ir ramaus demesio (pvz. paciuciavimo, ramios muzikos, lopsiniu, panesiojimo). Taip pa gerai zinoma, kad vaikai puikiai miega lauke. Pameginkite!

    Dar vienas faktas - galbut kalasi dantukai?! Tuomet vaikutis isties neramus, nes jam skauda. Galima padeti panaudojant viburcol zvakutes. os homeopatines ir butnet raminancios vaika nuo baimiu, streso, skausmo, temperaturos ir pan.

    Labai linkiu rasti savo ritma :)

    witute

  4. 2

    gal dantukai maziukui ,
    musu maziukei irgi taip buvo nemiegodavo,tai visada pries mieguti iseidavom i lauka pasivaiksciot nors 30min.bet greitai to nereikejo nes susitvarke miegutis.

    deimantina

  5. 1

    noriu paprištarauti mums maudynės kaip tik nepadeda atvirkščiai vaikas tampa energingas, tada visai neužmigdysi

    Dominyka26

  6. 1

    maniskiui irgi taip buvo..cia gal del dantuku..megink duoti hemopatiniu lasiuku jie biskeli apramina

    ingrandr

  7. 1
  8. 1

    Priatriu witutei, labai teisingai....gal jis jauciasi nesotus, ar dygsta dantukai...labai sunku pasakyti del ko taip...pas mus vienu momentu buvo panasiai, bet as pradejau daugiau duoti valgyti ir miega kuo ramiausiai:)

    VilijaPovilioniene

  9. 1

    gal vaikuciui kas skauda,o greiciausiai bus dantukai,ir kai dygsta dantukai,ypac nakti jie neramiai miega.
    pabandyk pries miega ideti VIBURCOL zvakute,ji homeopatine,raminanti.

    genutester

  10. 1

    mano mazylei 8men ir kalasi dantukai,tai ji taip pat diena miega po puse val o nakti ir daznai atsibunda ir ima verkti,blaskosi miegodama.

    daina