Atsakymai

  1. 4

    atsigavau po savaiteles.tik viena beda buvo su siuta vieta.bet po 2savaiciu jau buvo viskas tvarkoj.galejau lakstyti ir suktis kaip vijurke :))

    deimantina

  2. 4

    labai sunkios,kraujavau 3mėn.visa laiką silpna buvo.vaikas neramusbuvo,būdavo,kad parom nemiegu,šildydama mišinuką užmigdavau atsirėmusi į šaldytuvą.tų jėgų visai nebuvo,o dar 5mėn.buvo reakcija į skiepą,stresas,lakstymas pas gydytojus,poto raidos centras.buvo tikras košmaras.pradėjau atsigavinėti kai vaikui buvo apie 9-10mėn.pilnai atsigavau,kai vaikui buvo kažkur 1.5m.

    emiliukas

  3. 4

    as tai pirmas dienas vos paeiti galejau, bet po kokios savaites atsigavau visiskai:)

    simute

  4. 3

    as jau po gimdymo jauciausi gerai, gimdymas buvo lengvas ir greitas, tik nubrozdino vaikiukas lysdamas tai siuvo truputi, bet jokiu blogu pojuciu nebuvo, tai atsigavau labai greitai:)

    erika1984

  5. 3

    Gan greitai pati atsigavau,tik su siule tarpkoji reikejo pavargti ilgiau,bet siaip tai greitai :)

    tulpe08

  6. 3

    As pagimdziau pries 6 dienas, bet jau dabar jauciuosi atsigavusi. Tik dar skausmingas ejimas i tuoleta, bet kraujavimas labai minimalus.

    Jurgela

  7. 3

    pujkei jauciuos, nors dar tik savaite praejo po gymdymo, aisku dar kraujuoju bet labai mazai, tik kur prasivaikstau truputuka skauda, bet seip viskas ok maziukas ramus labai yra, esu patenkinta savimi ir gimdymu... :)

    mazjutia

  8. 2

    as po poros dienu atsigavau, o ta vietele skaudejo pora savaiciu(mane siuvo)

    cindy

  9. 2

    man tai labai viskas gerai buvo ir energinga jauciaus.tik kad pirmas 10 dienu sedet negalejau o taip tai kaip negimdzius jauciausi

    viktorijaz

  10. 2

    atsigavau kazkur per dvi savaites

    nesvarbu