Atsakymai

  1. 4

    tik pirmas kudikelio gimimo dieneles labiau vertetu vengti kai kuriu maisto produktu. o po to galima viska tik su saiku

    Mila

  2. 2

    teko girdeti kad ir man daug ko reikes atsisakyti

    ikmeskute

  3. 2

    Taip tiesa,ne visom viskas tinka...Reikia ziuret pagal save,bet pagrindas jau yra:))))Juk ir suaugusiam zmogui nelabai gera buna nuo kopustu,pupeliu svogunu ir t.t

    geramama

  4. 2

    Cia kiekviena mama mato i ka reaguoja jos vaikutis. Mazdaug eina suprasti. Bent jau per laika tikrai .O senu iprociu vienaip ar kitaip maitintis labai sunku atsisakyti.
    Viska gali valgyti, jei vaikas toleruoja.

    Linute39

  5. 2

    Manau kad cia kiekvienai individualiai,kas galima vienai,ne butinai gales kitai ;)

    pavasarinuke

  6. 2

    Dar pridėčiau vengti česnako, svogūno, aštraus maisto - netinkamas prieskonis, citrusinių vaisių - alergizuoja, literatūroje rašoma, kad vengti neįprasto maisto, pvz, jūros gėrybių ir pan. Man asmeniškai - mėlynės kietindavo viduriukus.

    Augry

  7. 2

    As savo paneles maitindama valgiau beveik viska,taip ir patariama,bet is savo patirties zinau kad geriau nevalgyti :raugintu kopustu,zirneliu pupeliu,lesiu nes nuo ju pucia pilvuka.Vaisiai ir nevisi tinka,mums netiko kiviai...siu produktu nevartojau pirmus 3menesius.

    Asteja

  8. 2

    Tai jau tikrai ne viska,vengti reika kopustu,obuoliu,gazuotu gerimu,riesutu nedaug bet galima,nepiktnaudziaujant galima visko po truputi.Geriausia aisku koses,bet jas istisai nevalgysi:)))bet vaikuciui tikrai tada nieko blogo nera.

    geramama

  9. 2

    As valgau viska tik su saiku,ko atsisakiau tai cigareciu,alkoholio ir gazuotu gerimu

    pavasarinuke

  10. 1