• 14ats.

    Ar Kauno 2-oje ligonineje pradejus su kazkuria gyd gimdyti ir pagimdysiu su ta pacia, ar nepaliks ji manes kitiem gyd, nors baigsis pamaina?

    Turiu tokia problemele: greit gimdymas, zadu gimdyti Kauno 2-oje ligonineje. Kaip ten su pamainomis? Zadam pinigeliu pamoketi gyd ir akuserei, bet bijom, kad sumokejus nesibaigtu ju pamaina ir nepaliktu manes gimdyti su ta pamaina kuri "negavo i kisene". Ar ten pradejus su kazkuria gyd gimdyti ir pagimdysiu su ta pacia (nepaliks ji manes kitiem gyd, nors baigsis pamaina)???

    zuika99Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As manau jai tu ruosiesi duoti daktarams,tai galbut reiktu susitarti,jai nori kad taves nepaliktu jei pvz baigtusi ju pamaina,o tu butum dar nepagimdziusi.Na beto ziurint,kiek tu jiems zadi duoti jai kokia didesne suma,galbut tuomet su tavim isbus iki galo,kad ir ju pamaina baigtusi.Bet gerai pagalvok ar tau verta duoti,jai per gymdima salia taves bus vyras,kazkaip galbut po visko,jai su tavim deremai elgesi,gali kazkaip atsidekoti,bet pries gimdima as pvz.jokiu pinigeliu neduotciau.tai tik mano nuomone:)Sekmes tau:)

    Egle

  2. 2

    O as nesuprantu tu zmoniu kurie nori moketi pinigus,kai darbas dar neatliktas.Ir siaip as pries ta pinigu kisima i kisene,jei jau taip norima moketi,tai eikit i privacias klinikas ir mokekit,o paprastuose gimdymo namuose prieziuros geresnes vis viena nebus,pagimdyti uz jus ir nepagimdys.Tik daktarai paskui ir laukia is visu kad ikisene ides kokki lita,nes kitaip jie abejingi buna nebegave ju :(

    pavasarinuke

  3. 2
  4. 2

    As gimdziau Vilniuje, bet man atrodo retai kuri daktare ima pinigus pries gimdyma, visos sako kai pagimdysi tada ir galesi atsidekoti, na nebent Kaune kitaip. Akusere isvis pasake, tu jog pati gimdysi, ne as, kitom rankom ar su kita galva gimdymo nepriiminejam. Man atrodo vyras gales po gimdymo prieiti prie tu kur gimdyma prieme ir atsidekoti, nereikia isanksto apie tai galvoti, paskui savaime issisprendzia. Sekmes gimdant maza stebukla.

    Svetusia

  5. 1

    indruke labai teisingai pasake, nes jei duosi po gimdymo, tai nieks taves neziures, tik isankstinis susitarimas kainuos 3 ar 4k brangiau. As kaip ir autore buvau pasiruosus sumoketi, bet nezinojau kam, nes personalas keitesi, todel isgulejau 9val nemokedama, prieziuros jokios nesulaukiau, po to atvyko giminaite ir suradusi gydytoja ikalbejo, kad man padetų bei sumokėjo jai, tada tik gimdymas pajudejo, jei ne giminaite, tai klausimas ar buciau pagimdziusi.

    vinipukas

  6. 1

    Na as duociau pries gimdyma, bet kokiu atveju, jei duodi, vis tiek kazkaip kitaip ziuri negu i tas, kurios neduoda. Nors ir priziuri, bet jei kazkiek pamoki, daugiau demesio kreipia. Is savo patirties sakau. O del pamainu, tai nezinau, kaip II ligonineje, bet manau, kad geriausia, jei susitari su konkreciu gydytoju, tada zinosi, kam duoti ir kad nepaliks taves, jei baigsis pamaina.

    Indruke

  7. 1

    as gimdysiu klinikuose mama pataria neduoti nei cento o seip visos duoda po gimdymo..mano sese ten gimde tai nedave nei cento nors akivaizdziai mates kad norejo

    ikmeskute

  8. 1

    daviau pries gimdima 500lt klynikose tariausi,pasirode mazai,tai dabar gimdysiu antra,tikrai ne klynikose,ir nei cento neduosiu.

    ingrida2009

  9. 1

    pacioje pradzioje as tikrai neduociau,vyras tegul paduoda po visko,juk jos ir taip zino,kad gaus..nu nzn labai cia sunkus toks atvejis,paciai nezinau kaip bus..matysiu pagal situacija..

    sandrista

  10. 1

    dazniausiai pinigelius visi ima po to.. be to, jei nesitari su konkreciu gydytoju, tai ir moket nelabai yra ko... gali pasakyt, kad skolingi neliksit ir paskui galesit atsidekoti jei noresit ir bus uz ka :) sekmingo gimdymo :)

    Ausrute