• 10ats.

    Vaisiaus vandenys, ar gali kazkaip po truputi iskapseti vaisiaus vandenys?

    Norejau paklausti, ar gali kazkaip po truputi iskapseti vaisiaus vandenys, na ne iskarto, bet palaipsniui per savaite ar dvi. Tarkim po kokius du arbatinius saukstus i diena. Kazkaip man jau keista kartais buna trusikai biskely slapi ir nesuprantu, bet esu isitikinus, kad tai ne slapimas. Ar gali po biski vandenys capseti, jei neisejes tas gleiviu kamstis? Ar kuriai taip esa buve? Ir kaip manot, ar jie vis gaminasi gimdoje?

    oksaniukas19Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Pamenu ir man kelnaites buvo dregnos,bet penktam nestumo menesi,lekiau pas ginekologe,ji patikrino ir pasake,kad tai nevandenys,uzdegima buvau pasigavusi.
    Tu irgi pasiskambink akuserei,tikrai,kaip Emiliukas sako,gal jau tavo leliukas beldziasi i pasauli:)

    rimrem

  3. 2

    gleivių kamščio pas mane nebuvo,arba kai prakirpo išėjo.
    nesijaudinkite,tikrai tiek nenubėgs,kad vaikelis liktų be vandenų.o šiaip kai jau nubeginėja vandenys,tai gal pats laikas vykti į gimdymo namus?

    emiliukas

  4. 1

    man kamstis neisejo, vandenys kibirais irgi nenubego. vandenys namie bunant po labai nedideli kieki lasejo, maniau, kad nelaikau slapimo ir kai galiausiai kokius 3 kartus pasikeiciau kelnaites isdrisau nuvykti i ligonine pasitikrinti. ir ka... po apziuros gydytoja pasake, kad man nubego soniniai vandenys, o dar kazkokius (nepamenu kokius :) ) teks prakirpti... taip kad visoms skirtingai: vienoms nuteka greitai, o kitoms palaipsniui...

    romantike

  5. 1

    vaisiaus vandenys gali teketi lasiukais,man paskutini men dare tyrimus ir ziurejo ar nekapsi nes kai daktaras apziurejo gimdos kakleli sunerimo kad gali vandenys kapseti...bet aciu dievui jis klydo ir viskas buvo gerai:)o tau geriausiai atsakys tave priziurintis gydytojas,jis paskirs tyrimus paziures kaip ir kas...

    Doviliuke

  6. 1

    Butinai pasirodykit savo gyd,juk maza kas gali nutikti,nebejuokai paskui bus zinoma kad gakli butio vandenukas Sekmes busimai mamytei! Sklandaus gimdymo ir sveiko ir stipraus leliuko:)

    eriika

  7. 1

    Gali taip buti,butinai pasirodyk gydytojai.Man taip buvo.Islasejo vandenys,o as net nesupratau.Kai su saremiais nuvaziavau i ligonine,gydytoja paziurejus sako,O kur vandenys?!...Tai gerai,kad vaikuciui viskas buvo tvarkoj.Neisejo man joks staigus gleiviu kamstis ir nebuvo jokio vienu metu vandenu nutekejimo.Taip lygsiol ir nezinau,kiek laiko tie vandenys lasejo.

    geguziukas

  8. 1
  9. 1

    Zinoma,kad gali buti ,jog tai vaisiaus vandenukai,bet jie tikrai neisbegs visiskai,kad vaisius ten neisgyventu,jei jau nubegs normaliai, tai savaime aisku kad prasides gimdymo procesas...O gleiviu kamstis,tai kaip ir vandenys ne visomjis iseina/nubega...Pagyvenk dar truputi,manau ne uz kalnu ir leliukas gims jei jau isitikinus,kad tai ne slapimas ,o vaisiaus vandenukas :)
    SEKMES!

    geramama

  10. 0

    jo butinai vaziuok pasitikrinti, nes jeigu tai vandenys tai reikia pagimdyt per 12 valandu, nes vaikutis plysus vandenu pusles sienelem nera apsaugotas nuo infekcijos tad labai pavojinga, gali issivystyti plauciu uzdegimas, meningitas ir net sepsis tad butinai pasitikrink, kad nebutu vandenys, nors tai gal tik isskyros is gimdos kaklelio kamscio, bet verta pasiziuret..

    Anonimas