Atsakymai

  1. 2

    dėkui toms mamoms kurios sake kaip ruoše karka tikrai naudingi patarimai man ir gavosi skanei.
    Tik nesuprantu tokiu atsakimu mmmm ..kaip skanu nu kokia nauda is tokio atsakimo cia atsakyta vien tam kad atsakyti o klausimas juk buvo kaip ruosiate karka?

    mamyciuke

  2. 2

    As karka viriau..laikiau prieskoniuose 2paras,o tada viriau kokia 2valandas..saknu buvo kartu su kugeliu:)))

    sandrista

  3. 2

    Sudėtinės dalys:

    * Kiauliena Kiauliena, kulniukai, 2 vienetai
    * Druska Druska, truputį
    * Juodieji pipirai Juodieji pipirai, truputį
    * Garstyčių padažas Garstyčių padažas, truputį
    * Svogūnai Svogūnai, 0.5 vieneto

    Gaminimas:
    Jeigu Receptai ir patiekalai pilną, nepjaustytą kiaulienos karką (kulniukus) - ją reiks Receptai ir patiekalai bent 1 dieną. Paprastai po marinavimo, karkapaverdama, Receptai ir patiekalai yra didoka, tik po to kepama.

    Šis Receptai ir patiekalai labiau tinka Receptai ir patiekalai kulniukams, kurie parduodami parduotuvėse. Receptai ir patiekalai yra pakankamai pigūs, Receptai ir patiekalai tikrai skanūs.

    Kulniuką pabarstykite druska, Receptai ir patiekalai ir ištepkite garstyčiomis. Apibarstykite pjaustytu svogūnu (tam, Receptai ir patiekalai priduotų papildomo aromato). Palaikykite Receptai ir patiekalai valandas šaldytuve uždengtame inde.

    Į kepimo indą Receptai ir patiekalai pergamentinį popierių ar foliją, ištepkite aliejumi ar taukais. Sudėkite kulniukus ir Receptai ir patiekalai uždenkite kitu lapu Receptai ir patiekalai ar popieriaus.
    Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, stebėkite Receptai ir patiekalai nepriliptų popierius. Kepama apie valandą. Receptai ir patiekalai norite valgyti su bulvėmis, Receptai ir patiekalai jas paruošti ir kepti Receptai ir patiekalai (žr. žemiau).

    Iškepta karka valgoma su: svogūnų ir Receptai ir patiekalai salotomis, pomidorų padažu, juoda duona ar bulvėmis, Receptai ir patiekalai ir pomdorais.

    Jei kepsite su bulvėmis, Receptai ir patiekalai nuskuskite, supjaustykite į 4 dalis. Po to ištrinkite druska, pipirais, šiek tiek kmynų, pomidorų padažu ar majonezu. Receptai ir patiekalai dėkite kartu su mėsa. Stenkitės, kad Receptai ir patiekalai kuo mažiau liestūsi su popiriumi ir dugnu,nes prilips.

    Sito nebandziau,bet irgi turetu manau but nieko,jei megsti garstycias...Bandyk ir saknaus!!!!

    geramama

  4. 1

    Itrinu prieskoniais (cesnakas, pipirai, druska, lauro lapai) paverdu apie valanda laiko. Tada ipjaunu karka keliose pusese ir saunu i orkaite dar kokiai valandai. Skanu su raugintais kopustais.

    Imbiere

  5. 1

    Sandrist,nelabai supratau,kaip tiksliai gaminote,
    išvirėte,tada apiprieskoniuota laikėte dvi paras ir vėl iš naujo virėte?

    emiliukas

  6. 1

    mmmm.... kaip skanu,dar nebandziau kept bet manau turetu buti skanu ...

    viktorijaz

  7. 1

    Kazkaip bandziau nukopint tau recepta ir tekste visur "receptai ir patiekalai" zodziai dominuoja,...na bet eina receptuka suprast manau...Keista ko taip cia....:((((

    geramama

  8. 1

    Kepta karka

    Reikalingi produktai:
    Kiaulienos karka 1 vnt. (apie 300g viena) Česnakai 10g Svogūnai 70g Druska 30g Morkos 50g Aliejus 100g Alus 250g Kvepiantieji pipirai (žirneliai) 1g Lauro lapai 0,5g Malta saldžioji paprika 10g Vanduo Malti juodi pipirai 0,5g

    Kiaulienos karką įtriname smulkintu česnaku, svogūnais, morkomis, maltais pipirais. Dedame lauro lapelių, kvepiančių pipirų ir marinuojame apie 24val. Pamarinuotą karką verdame su druska apie 40min., kol suminkštės. Apvirtą karką apibarstome saldžiąja paprika, aptepame aliejumi ir kepame krosnelėje 200°C temperatūroje. Po to apipilame alumi ir kepame dar 5min, vėl apipilame alumi ir kepame 5min, ir dar kartą apipilame alumi ir pakepame 5min. Valgome su virtomis ir apkeptomis bulvėmis, garstyčiomis. Skanaus...


    Kepiau,ir man visai skaniai gavosi...:)

    geramama

  9. 1

    kažkada labai senai kepiau,priprieskoniavau,česnaku imbieru ištryniau,parai palikau,tik tada kepiau tarp folijos.

    emiliukas