• 9ats.

    Kūdikis neramus, atpila 'varškyte', kas tam turi itakos?

    2 savaiciu kudikis neramus, blogai miega, visa mamos pienuka atpila rugscia 'varskyte'. Matosi, kad jam nevirskina skrandukas. Kai kuriom dienom viskas buna tvarkoj.
    Kas tam turi itakos? Gal mano mityba?

    JurgelaAtpylinėjimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Per dažnai maitini arba pas vaiką dar nesusireguliavo mityba..

    Jorkaile

  2. 2

    o gal tavo pienukas yra per riebus,todel ir atpila,nes nevirskina riebaus pienuko..siulyciau nueiti pas gydytoja

    ingrandr

  3. 2

    Vaikelis dar mazutis, daznai nori valgyti. Gal pilvuko bedos jau prasidejo, pastebek, ar riecia kojytes, dazniausiai nuo 3 sav. prasideda diegliukai, todel vaikas ir neramus. Zinoma ta laikotarpi turi kontroliuoti ka pati valgai, kad nepustu pilvuko. Dazniausiai panasiu metu verkia stipriau. Duok espumizano L pries kiekviena maitinima. O kad atpila, tai visada pavalgius palaikyk stacia, kad atsirugtu. Vieni vaikiukai daugiau atpila, kiti maziau. Kai svers gydytoja suejus menesiui, jei svorio normaliai priauga tai nieko tokio. Su laiku praeis tie atpylinejimai. Manoji irgi atpildavo tokia varskyte. Sekmes...Kantrybes ir viskas bus gerai.

    liepa

  4. 2

    pries maitindama duok espunizano jis nuo pilvuko ir gal neatpilines,

    mamyciuke

  5. 1

    persivalge ir mano budavo kad taip atpildavo

    kazenka

  6. 1

    mums taipat daznai budavo .pabandyk retkarciais virinto vandenuko paduot kelis lasiukus,

    viktorijaz

  7. 1

    tiesa dar atpylinejima gali itakoti ir gerklyte.jei ji paraudusi ar vaikelis nedaug pakoseja gali buti ir nuo gerkles...mum pradejo atpylineti ir ziaugcioti karts nuo karto,pakoseja.. tai gydytoja uzsimine kad gali buti kalta ir gerklyte (juolab mano vaikelis niekada iki tol neatpylinejo) tai vaziuosime tirtis ir matysim :)

    Pearl

  8. 1

    sveikute, maniske irgi laaaabai atpylinedavo, kai pasakiau gydytojai, kad atpiltas pienelis atsiduoda rugstimi, tai israse specialiu milteliu, reguliuojanciu kudikio skranduko rugstinguma, bet maniskei tada jau buvo gal apie 2men...vargom su atpylinejimu iki 4 men, tada buvo rekomenduota primaitinti-visos bedos kaipmat baigesi...

    Lukniukas

  9. 1

    manau reiketu pakoreguoti visgi savo mityba ir gali jau tokio amziaus vaikeliams prasideti pilvelio skausmai, tai tada reiketu duoti nuo pilvelio putimo kokiu lasiuku...

    Pearl