• 17ats.

    Uzsikodavimas nuo alkoholio, kaip jis atliekamas? Kuriam laikui jis daromas?

    Smalsumo vedama uzdaviau si klausima, nes nieko nezinau apie tai (ir tikiuosi neteks patirti), bet butu idomu suzinoti, kaip tokie dalykai atliekami ir ar patikimas tas vadinamas "kodavimasis"..

    PearlVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mūsų kaimynas buvo užsikodavęs,kažkurį laiką negėrė,bet nulaužė tą kodą ir blaivių dienų žmogelis nebemato.atleido iš darbo(mokytojas).manau čia ne nuo kodavimo priklauso,o nuo pačio žmogaus.jei norės gerti toliau,jokie kodavimai,vaistai,knygos ar dar kažkas nepadės.

    emiliukas

  2. 2

    na siaip yra atliekamas veikiant zmogu moraliskai..ir yra atliekamas su vaistais..bet esme tame,kad pats z,mogus turi to noreti..nes tas kodavimasis nueis suniui ant uodegos jei zmogus uzxsikodaves vel gers..na mano drauges vyras uzsikodavo ir jau metai negeria nei laso

    ingrandr

  3. 2

    yra taip, jeigu kodavimo pats žmogus nori, t.y. pats nori išbristi iš to liūno, tada kodavimas padės. Jeigu pats nenori - niekas negelbės. Turim šeimoj karčios patirties, kodavom vieną pilietį jau 2 kartus, po abiejų maždaug pusmetį buvo galima gyventi, o paskui - dar blogiau. Pradeda po truputį ragauti, o paskui kai atsiriša, tai niekaip nesustabdysi. Vienintelis veiksmingas būdas - torpeda, bet ji nelegali, neleidžiama jos suleisti, nes atseit nehumaniška, žmogus numirt gali, jei gers. O kas apie šeimas pagalvoja, kurioms tenka su pijokais gyventi, ar jų gyvenimas yra humaniškas? Žinau vieną žmogų, kuriam (tiksliau, kuriai) buvo suleista torpeda, tai kai bandydavo bent paragauti dektinės - vemdavo, viduriuodavo, sirgdavo baisiausiai, užtat dabar jau daug metų kaip gyvena normalų gyvenimą be alkoholio. O kodavimas - tik vaikų žaidimas.

    bum

  4. 2

    na ir as tiksliai nieko nzn apie tai,bet mano puskes vyras buvo uzsikodaves 2m, nu tikrai ne laso neeme i burna,o dabar jau baigesi tas laikas,tai kompanijoj isgeria

    genutester

  5. 1

    Sveiki! Man buvo taip... Man 28-eri metai.Geriau labai daug! Girtas prisidarydavau begales problemu...mustynes,policija,padariau avarija,skriausdavau seimos narius... Nusprendziau susileisti vaista "Torpedo". Pirmaja savaite dar buvo noras isgerti,bet po to kazkas pasikeite... Negaliu net uzuosti alkoholio!!! Gyditoja sake nejuokauti su alkoholiu,nes greitoji nespes atvaziuoti. Nezinau,ar cia as pats jau psichologiskai nenoriu,ar vaistas padejo...bet negeriu jau puse metu ir esu labai laimingas!!!!! Tikrai siulau kreiptis i nepriklausomybes centra. Jie Jums pades jei jus to patys norit!!!

    Anonimas

  6. 1

    nu dar buna ir psichologiniu, bet kiek zmoniu zn, tj sis budas efektyvus tik labai patikliems asmenims:)

    panduke

  7. 1

    reikia 10 dienu pries negerti, kai vaistais daro tai i mente suleidzia tuos vaistus, jei 1metams tj viena svirksta jei 2metam tj 2svirkstus.. koduoja dar ir 5metam, bet kiek vaistu leidzia tada tj nzn :DDDD

    panduke

  8. 1

    mano vyras uzikodaves jau du metus,sake,kad sulasina vaistus ir psichologiskai paveikia,vos ne hipnoze padaro.

    ruta26

  9. 1

    Galiu pasakyti apie savo teti. Ji kai pirma karta kuodavo jis negere gal 3men po to vel bande . Gydytojas sake kad jei kodavima zmogus pralauzia tai dar blogiau negu pries tai buna ir tikrai seniau gerdavo po kelias dienas o dabar gali ir dvi savaites. Jei pats zmogus to nenores ar valios silpnos tai joks kodavimas nepades. Jei zmogus geriantis pasiekia 3etapa tai net nekuoduokit, nes smegenis pagal gydytojus jau pakite nei negeriancio zmogaus.

    melinake

  10. 1

    Kažkur dingo mano atsakymas, tai parašysiu iš naujo. Mūsų kaimynas (visą gyvenimą gėręs, pijokas absoliutus) susilažino iš dėžės šampano, kad pusmetį negers. Ir negėrė. Toks buvo didžiulis noras laimėt lažybas, kad net lašo į burną neėmė. Praėjo pusmetis, gavo dėžę šampano. Žinot ką padarė? Pardavė. Ir gyvena jau ne vienerius metus visiškas blaivininkas. Tai čia ir slypi kodo esmė - noras išsikapstyti. Šitas žmogelis pats save užsikodavo visam gyvenimui...netyčia :)

    bum