• 25ats.

    Kaip apsaugojam stalcius, kad maziukai neatidarinetu?

    As jau baigiu isprotet, uzstumiam foteli, jis vistiek atsistumia ir eina per stalcius.. vis rekiu ir rekiu.. ar galima kazka padaryt, kad jie neatsidarytu?

    kristaleBaldaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mano mažius tai dažniausiai į virtuvės spintelę lenda, vis krausto kruopas, bet gražiai išima kai pasakau tai vėl deda atgal nors nevisada klauso, bet aš jam nedraudžiu pasižiūrėti, nerėkiu kad lenda, abu pasižiūrim ir sudedam atgal tai gal jam ir neįdomu po to būna nes žino kas ten yra, manau kuo daugiau barsi tuo daugiau lys, turi su sese ir savo stalčiukus kur visi pieštukai sudėti tai jei neatsidaro tai tada rėkia kad aš atidaryčiau

    auvilė

  2. 4

    na pora kartu bande lysti, pasakiau, kad negalima,pabariau ir kazkaip nelenda.tiu tiu tiu

    Mila

  3. 4

    Labas, na pas tave klausimelis akivaizdus tokiam vaiko amžiui. Bet visos kurios augina perėjo per tai ir supranta, kad vaikas auga vystosi ne tik fiziškai,bet ir emociškai. Auga pažintinė ir socialinė vaiko raida,t.y jis mato kad tu tai darai(atidarai uždarai stalcius, ir nesupranta kodėl jam negalima)
    Pati pabūk jo vietoj ir suprask,kad ir tokį mažą žmogutį:). O rėkimu nepadėsi,greičiau įvarysi vaikui stresą.
    Aš tai skyriau vaikui apatinį stalčių žaislams ir to baigėsi visos bėdos,nereikėjo atsukinėtį durelių rankenų,tik kai kuriuos laikinai užrišau,po mėnesio
    jau nereikėjo rišti. Sekmės:)

    Deimax

  4. 3

    Aš leidau kraustyti stalčius , spinteles, bet pati būdavau kartu. Pasakodavau, kas yra kas ir t.t... Taip apžiūrinėdavom, kol jai nusibodo, o dabar atidaro, pasižiūri, kad niekas nepasikeitę, nieko naujo nėra ir vėl uždaro :)

    almyte7

  5. 3

    aš taip pat ilgą laiką vargau dėl stalčių, bet atradau vieną mamytę, kuri pardavinėja įvairias apsaugėles baldams.
    štai jos tinklapio adresas:
    http://public.fotki.com/prekeskudikiams/

    ten skyriuje
    Apsaugos (pagal užsakymą)

    radau tokias apsaugėles stalčiams, kur dvi apsaugėlės kainuoja 13 litų. Tai dabar atsidžiaugti negaliu. ir kambarys estetiškai tvarkingai atrodo, o ir pačių apsaugėlių principas labai paprastas - suaugęs lengvai atsidaro stalčių, o vaikučiui tai jau tampa neįveikiama kliūtimi

    Shoricel

  6. 3

    Kristaliuk jei dar turi kantrybes isbandyk kaip as dariau,gal pades:) visu pirma skyriau vaikui pora apatiniu stalciu,ir vis rodziau kad cia jis gali deti ir isimti savo zaisliukus,kitus jam svarbius daiktus.bet aisku jis tuo neapsiribojo,vistiek lindo visur,ir tada sakau lisk,pora dienu vaiksciojau is paskos ir leidau viska ten isimineti,bet vaikas uzimtas buvo pastoviai:) as tik stebejau kad i burna nekistu nieko,ir kad atgal viska reikia sudeti jei iseme.po keliu dienu jau tik karta kita beziuredavo o paskui visai nebesidomejo, tiesiog viska jau ten zinojo ir atsibodo:) juk kai draudziam visada dar daugiau lenda:)) sekmes ir kantrybes:)

    sandritute

  7. 3

    užrisk kaip nors gerai pabark as pabaru tai klauso ir žiuri galva nuleidus.

    mamyciuke

  8. 2

    kiek galim usztumiam stalais staliukais,uzkisam popieriais:))))seip vargstam ir mes

    Indruleeeee

  9. 2

    aš juos tiesiog ištuštinau:)tai maniškė ten savo žaislyną susidėdavo:)

    emiliukas

  10. 2

    niekada nerekiu ant vaiko, leidziu jam ''eiti per stalcius'' nes zinau, kad jam tai greitai pabos, o rekdama tai dar labiau skatini vaika isdykauti. Manau nieko neleidzia tik tos mamos, kurios po to tingi tvarkyti isverstus daiktus, bet nepamirskite kad vaikas ir jo domejimasis aplinka daug svarbiau uz menkavercius menkniekius.

    vinipukas