• 18ats.

    Kai bagėte mokslus, ar jaučiatės, kaip kažko truktų?

    Na aš pernai baigiau mokslus Kolegijos, dabar tiesiog nerandu sau kartais vietos, tai užsirašiau į chorą. Mane priskirė antruoju altu:).
    Nors dirbu, auginu vaikus. Dėkoju š anksto.

    DeimaxKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Prisimenu studijas aukštojoje su košmaru, nes kažin ar po tokių stresinių metų dar norėtųsi mokytis toliau. Nes man studijos neakivaizdiniame susidėjo iš to, kad teko du mokyklinio amžiau vaikučius auginti (reikėdavo ir su jais pamokas vakare ruošti), ir dirbti, o iš darbo ne visada išleisdavo į sesiją (tiesiog išlaikai egzą - ir po jo atgal į darbą), be to tėvo sveikata buvo labai silpna, tekdavo ir prie jo budėti. O dar vienas iš vaikų vienais metais koją susilaužė, ligoninėje gulėjo, po metų - vėl ligoninėje (ir kaip tik sesijos metu).... Na, buvo ne mokslai, o stresiniai metai. Tai kad jau ačiū, net ir pagalvoti nenoriu apie tolesnį studijavimą magistrantūroje.:)))

    elegancija

  2. 3

    Man tai netruksta visai...Galima rast ir kitokios veiklos.As kai viska i galva imu, tai mokslai man vieni stresai budavo..Nerviniai issekimai,raminamuju rijimai pries sesijas:) draugei net sakiau, kad kai mokslus baigsiu, busiu laimingiausia pasauly :D

    Jaudrute

  3. 2

    nejauciu tikrai,dziaugiuosi,kad nereikia mokytis

    ruta26

  4. 2

    man dabar tikrai keista kad nebeeinu i mokykla,tikrai atrodo kad kazko truksta,kai pastovei sedi namie...

    daina

  5. 2

    Labai truksta mokslu :) Kazkaip kai jau baiginejau, diplominis ir kiti reikala, o vaikuciui dar ne metuku nebuvo, tai galvojau, kai baigsiu, tai jau pailsesiu, bet va dabar noreciau vel mokintis kazka :) Tik nera galimybiu.. Bent jau kol kas.

    Indruke

  6. 2

    man po kolegijos baigimo labai trūko mokslų, na ir kas kad būdavo ir bemiegių naktų ir streso, gal labiau pasiilgdavau bendravimo su grupiokais nei pačių mokslų, nes jau nebedirbau, studijuodama pasigimdžiau vieną o po studijų baigimo dar vieną leliuką, tai tiesiog norėjosi truputį atsipūsti nuo mažųjų, užsiimti kita veikla, tai dabar džiaugiuosi kad turiu galimybę vėl prisiminti mokslus :)

    auvilė

  7. 2

    tikrai ne. daugiau mokytis nebenoreciau. Jei dabar reiktu tai butu labai sunku. Baigiau mokslus paciu laiku, pastudentavau ir pastudijavau. O dabar visas demesys seimai.

    austeja0809

  8. 2

    Man tai absoliučiai jau ko ko,o mokslų tai netrūksta.Kažkaip niekada nebuvau didelė mėgėja mokytis,po mokyklos stot kažkur būtinai,kažko siekt.Ne toks aš žmogus matyt.Kiekvienam savaip.

    Vilmiene

  9. 2

    na man irgi vuvo kazko trukumas bigus mokslams..po to isivaiavau i gyvenimo rutina ir viskas tapo normalu

    ingrandr

  10. 2

    aš mokiausi ir dirbau kartu, tai po baigimo kokį mėnesį nenustygau vietoj, lygtai sąžinė graužė kai vakare prisėsdavau prie televizoriaus, o vis dar atrodydavo, kad man mokytis reikia. Po to atsirado galimybė papildomai padirbėti, tai tos tuštumos tikrai neliko nei kvapo.

    bum