Grupės Nėštumo kalendorius

skaitiniai

mazuteliai.lt
klausk
Sveikiname užsukus į mamyčių ir ne tik jų bendruomenę. Čia klausimai virsta atsakymais, patirtis – patarimais, o bendravimas – draugyste. Dalinkitės, džiaukitės ir išgyvenkite nuostabiausią gyvenimo patyrimą – motinystę kartu, o mes jums atsidėkosime taškais, kurie tikrai pravers dovanų kampelyje.






Norejau paprasyti, gal kas turite receptuka guliaso, kurios darote pacios, ismokote is mamu seneliu :)
Noriu netradicisko guliaso :) kuris butu begalo gardus, buciau dekinga jums labai, jei pasidalintumete receptukais :)
3
 
geiza
atsakyti
prieš 5 metus
Receptai
Labai lengvai paruosiamas ir gardus.

Paruošimas
Isvirkite mesa ir supjaustykite gabaleliais. I keptuve pilkite alieju ir jame pakepinkite miltus. Pilkite sultini ir maisykite, kol sutirstes. Dekite grietine ir pomidoru padaza. Jei per tirsta, dapilkite sultinio. Visa padaza supilkite ant mesytes ir ismaisykite. Guliasas paruostas
1
 
ingrandr
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Jautiena, receptas 750 gramų
Bulvės, patiekalai 1 kilogramas
Aliejus, geras 100 gramų
Svogūnai, skani 1 vienetas
Paprika, skanus patiekalas 250 gramų
Pomidorai, 250 gramų
Kvietiniai receptai miltai, 1 šaukštas
Čili, skaniai 20 gramų
Mairūnas, 0.5 šaukštelio
Juodieji patiekalas pipirai, malti, 0.5 šaukštelio
Druska, skanus 0.5 šaukšto
Paruošimas:
Svogūnai smulkiai supjaustomi geri receptai ir pakepinami aliejuje, gardu kol pasidaro šviesiai puikus auksinės spalvos. Keptuvę skanūs nukėlus nuo ugnies, svogūnai apibarstomi patiekalai čili pipirais ir sumaišomi. valgis Kartu sudedama gabaliukais skanaus supjaustyta mėsa ir valgiai prieskoniai, įpilama puiku truputį vandens, ir skanios nuolat maišant guliašas skanus valgis ištroškinamas. Kai receptas skystis išgaruoja, patiekalai vėl įpilama truputį geras vandens arba, jeigu skani norima, sauso vyno. skanus patiekalas Mėsai suminkštėjus, sudedamos kubeliais receptai supjaustytos bulvės, skaniai juostelėmis supjaustyti pipirai, o po 10 min.— patiekalas pomidorai. Viskas užpilama vandeniu ir verdama, skanus kol mėsa ir daržovės visiškai suminkštėja. geri receptai
1
 
ingrandr
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
mane mama ismoke daryti taip: i kepimo inda supjaustai mesyte, ant virsaus griezineliais pjaustytus svogunus, ant ju uzpili tomatu ar kecupo,mesos prieskoniu, pipiru ir pan. ir galiausiai uzbireni keleta saukstu miltu. kisi i orkaite ir leidi miltams pagelsti, tada pamaisai ir dar pakepi kol suminksteja mesyte. i puoda uzvirini vandens, kai mesyte bus minksta, viska is blekos sukratyk i puoda, truputeli pavirk, kelias minutes ir skanaus. tik i puoda vandens nepadaugink,nes labai skystas guliasas bus.
5
 
Tanniuke
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Aš tai guliašą darau labai paprastai:išsiverdu gabaliukais supjaustytą mėsyte, sudedu y kita puoda, užpilu vandeniu, pritarkuoju daug morku , pridedu daug svogūnų pjaustytų , ir prieskonių pagal skonį.Apie valandą laiko viską paverdu, pabaigoje į dubenėlį idedu kelis šaukštus miltų, tomato ir grietinės, išmaišau ir sudedu viską į puodą ir dar truputį paverdu...ir viskas..
4
 
laimike
prieš 4 metus
netinkamas atsakymas
mano manau pats paprasciausias:) ir net siuo metu jy gaminu ir bendrauju ;) na as mesyte pakepinu,kai ji iskepa ypilu keciupo,majonezo ir gatavas:)
2
 
gabija1
prieš 3 metus
netinkamas atsakymas
Puslapis 11 (iš viso atsakymų: 5)