Jautiena, receptas 750 gramų
Bulvės, patiekalai 1 kilogramas
Aliejus, geras 100 gramų
Svogūnai, skani 1 vienetas
Paprika, skanus patiekalas 250 gramų
Pomidorai, 250 gramų
Kvietiniai receptai miltai, 1 šaukštas
Čili, skaniai 20 gramų
Mairūnas, 0.5 šaukštelio
Juodieji patiekalas pipirai, malti, 0.5 šaukštelio
Druska, skanus 0.5 šaukšto
Paruošimas:
Svogūnai smulkiai supjaustomi geri receptai ir pakepinami aliejuje, gardu kol pasidaro šviesiai puikus auksinės spalvos. Keptuvę skanūs nukėlus nuo ugnies, svogūnai apibarstomi patiekalai čili pipirais ir sumaišomi. valgis Kartu sudedama gabaliukais skanaus supjaustyta mėsa ir valgiai prieskoniai, įpilama puiku truputį vandens, ir skanios nuolat maišant guliašas skanus valgis ištroškinamas. Kai receptas skystis išgaruoja, patiekalai vėl įpilama truputį geras vandens arba, jeigu skani norima, sauso vyno. skanus patiekalas Mėsai suminkštėjus, sudedamos kubeliais receptai supjaustytos bulvės, skaniai juostelėmis supjaustyti pipirai, o po 10 min.— patiekalas pomidorai. Viskas užpilama vandeniu ir verdama, skanus kol mėsa ir daržovės visiškai suminkštėja. geri receptai
ingrandr