• 11ats.

    Kudikio nosyte. Kai matinu kudiki, jis tarsi knarkia, ar kam taip buvo?

    Pastebejau, kad kai matinu kudiki, jis tarsi knarkia, atrodo, kad didele sloga butu, bet valau nosyte kasdien ir snargliuku nera., ir be to, kai miega, gerai kvepuoja, nezinau ar buvo kam taip?vaikiukui menuo ir savaite.

    NadezdaKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Matai kaip skirtingai daktarai pasako, vieni kad ten pienukas kiti kad nuo gimimo plauciukai neissivale. Keista.

    Svetusia

  2. 3

    cia ne knarkia,bet mazyliui yra katkaliukai..ir man taip buvo..jam dar plauciukai neissivale..tai siulu nueiti pas gydytoja,israsys tokio sirupuko

    ingrandr

  3. 2

    pas ji gal nosyte valosi mums taip buvo tai sakė kad nosis valosi

    mamyciuke

  4. 2

    Ir mano mergytei siandien menuo ir savaite, jau senokai girdziu toki snipstima tarp nosies ir gerklytes, cia pienukas papuola ir gurguliuoja kai oro ikvepia, nekreipk demesio, kaikuriems vaikuciams taip buna.

    Svetusia

  5. 1

    Ir mums tas pats, bet cia tik pridziuves sekretas su laiku issivalys. O juk pas gydytoja kai nueinat plauciukus paklauso, reiskiasi bronchuose nieko nera, o kai miega neslopuoja, reiskiasi ne sloga:)

    adkia

  6. 1

    Visi vaikai taip kvepuoja kai valgo, jau ligonineje pasake, kad viskas gerai, kad nekreipciau demesio :)

    Indruke

  7. 1

    Prisimenu ir aš, kad vaikiukas "knarkdavo". Ir gana ilgai, sakyčiau pora mėnesių. O kada prapuolė, net nepastebėjau. Iš tiesų daug kas priklauso nuo priežiūros ligoninėje ir nuo daktarės: vienur išvalo kūdikiams nosytes, kitur nevalo; vienos daktarės duoda vaistukų, kitos neduoda. Tiesiog vienos daktarės pripažysta tik natūralų auginimą, kitos iš karto teikia pagalbą. Na, o mes dažniausiai ir darom taip, kaip daktarė liepė.

    bum

  8. 1

    Mums jau 2 savaites ir ta knarkima pastebejau, bet kazkaip neuzkliuvo jis man.

    Jurgela

  9. 1

    Nevale nieks nosytes kai gime,as pati kiek namie valau,sian pravaliau su juros vandeniuku atrodo geriau jau.

    Nadezda

  10. 1

    ar kai gime vaikutis isvale jums nosyte? mano mazutei neisvale tai poto gera menesi vargom kol vaikuciui nosyte issivale.cia vadinas vidine slogyte

    viktorijaz