Atsakymai

  1. 4

    Nemanau kad tai tiesa,nors visko gali buti,juk ir siaip mergaiciu gimstamumas pas mus didesnis ;)

    pavasarinuke

  2. 3

    mes su pusesre vienmetės ji gimdė vėliau nei aš,pagimdė berniuką:)

    emiliukas

  3. 3

    na aš pastojau 25m.gimdžiau 26m.gimė mergaitė:)

    emiliukas

  4. 2

    tai jo moterys nuo 33 iki 39 gimdo mergaites(dazniau), o dar vyresnes susilaukia berniuku.. beje vyresnes daznai susilaukia dvyniu ar net dar daugiau..

    zilvinta

  5. 2

    statistiskai tai taip, mediciniskai tai paaiskinama.. moteriski X spermatozoidai gyvena ilgiau, nors vyrisku Y pasigamina daugiau.. tad jeigu tarp lytiniu santykiu tarpas ilgesnis mergaites susilaukt tikimybe didesne.. vyresniu moteru kiuasineliai jau nebesubresta kiekviena menesi, beto del kiausintakiu saaugu gali but praeinamumas sutrikes tad X kurie ilgiau gyvena turi didesni sansa.. kita vertus Y yra mazesni jie lengviau pralenda todel daug vyresnes moterys 40 ir daugiau kaip tik susilaukia sunaus.. beje yra tinkliukai, kurie kaip prezervatyvai ir jie sulaiko moteriskus spermatozoidus tad tinka toms poroms kurios nori berniuko.. bet visais atvejais ka dievas duos ta duos..

    gertruda

  6. 2
  7. 2
  8. 2

    Manau,kad tai mitas kaip ir daug tokių.Pavyzdžiui mano mama gimdė tikrai vėlai(apie 40m.),ir turėjo sūnų,po kelių metų ir mane:)Mano pusbrolio žmona pastojo trečią kart būdama 35 metų,susilaukė pagranduko-berniuko:)Ir dar nemažai pavyzdžių iš savo giminių ir pažįstamu rato galiu pateikt kad kaip tik vėliau gimdžiusios susilaukė berniukų.Čia tikrai ne nuo amžiaus moters priklauso kokia lytis bus vaikiuko:))

    Vilmiene

  9. 2
  10. 2

    visgi nuo moters manau ne daug priklauso vaiko lytis.svarbiausia reiksme duoda vyras, o jo amziui manau skirtumo nera :)

    Pearl