Atsakymai

  1. 4

    paziurek internete vaikisku patiekalu receptu

    mamyciuke

  2. 2

    Elegancija - kur cia tas receptu skyrelis?

    Jorkaile

  3. 2

    o maniskis pradejo nebevalgyt mesytes

    okse0711

  4. 2

    na yra internete daug receptu,,,manoji dar maza tai negaliu jums nieko pasiulyti:)sekmes:)))

    Indruleeeee

  5. 1

    As taip ir neradau to receptu skyrelio?<>

    Jorkaile

  6. 1

    as irgi nesugalvoju ka naujo israsti, nes kaip nusibodo vienodi patiekalai, bet vaikui patinka ir nieko nekeiciu. Ką galima naujo israst pvz pietums, jei savaites eigoje duodu : 1) jautiena, 2)kepenis, 3)kalakutiena,4) kiausini, 5)vistienos krutinele 6)jautiena 7)vistu kepeneles, darzoves garnyrui: bulve, pomidoras, morka, brokolis, cukinija. Ir taip jau antri metai. Nieko naujo nesugalvoju. Gal butu galima versienos, triusienos, strutienos ir t.t pasiulyti, bet pas mus tokios mesos nebuna pirkti.
    Vaisius valgome: bananus, obuoli, kriauses, ananasus, kivi ir daugiau nieko naujo neisrandame. Gal ir labai skurdus ir vienodas musu meniu, bet sunku ka naujo israsti. Kepto maisto neduodame. Gal reiktu ir darzelio pasiskolinti meniu, ten viskas subalansuota.

    vinipukas

  7. 1

    labai daug visokiu ideju yra internete.manoji labai valgo kokoruzu kose.

    viktorijaz

  8. 1

    Mamanijoje yra receptų skyrelis, kur sudėta daug receptų vaikučiams. Ją galima surasti tiesiog paieškoje suvedus "paaugusi" arba "patiekal" (Patiekalai mažiems ir jau paaugusiems vaikučiams!!! ) ir gal ten rasi naujų receptų?

    elegancija

  9. 1

    na jo cia dar priklauso ir nuo mazyliu ka jie megsta valgyti ar saldziau ka nors ar suresni maista cia nieko konkretaus negaliu pasiulyt:)

    ausriux

  10. 1

    pirmiausia tai klausimas suformuluotas neteisingai,nes kita mamyte ieskodama klausimo ka pasiulyti 2 metu vaikui neras,nes jus suformulavote neteisingai klausima...o antra manau cia paieskoje tikrai rasite kazka naujo ivedus raktini zodi,o beto pilnas internetas visokiausiu patiekaliuku vaikams.

    Doviliuke