• 13ats.

    Akies miežys, kaip ji gydyti?

    Laba diena, mamytes, padekit, isigijau akies miezi, vakar taip niežtejo aki, patrynus ji sutino, šiandiena prabudau, o akis vis dar sutinusi ir persti, itariu, kad auga miežys, kaip ji panaikinti, kaip gydyti?

    pavasarinukeSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    danielos patarimu nesiūlyčiau naudotis,jei nenorite turėti rimtesnių problemų nei miežis.

    emiliukas

  2. 2

    pas mane miezis buna kiekvienais metais,tai man liepe gydytoja gerti mieliu tabletes kai tik pamatau kads pradeda aukt,bet as niekada nespeju,nes jau jis buna nemazas:-)))todel nieko nedarau,pats praeina.tik kad visi kas pamato spygas kaisioja man po akim:-)))

    Agnute

  3. 2

    nueik i vaistine tikrai duos, turejau kazkada tokius nuo miezio, pasitepdavau, net pulinukas nepasidarydavo,taip ir dingdavo per pora dienu.

    Anonimas

  4. 2

    Taip pat girdejau, kad auksiniu ziedu miezi patrint reik. dar girdejau, kad ausu krapstuku is ausies sieros issitraukt ir miezi patept. kaip miezi turejau, tai gydziau ramunelem. ramuneliu nuoviru ploviau akis.

    Imbiere

  5. 1

    Geriausia su slapimu arba ramuneliu nuoviru

    ikmeskute

  6. 1

    su auksiniu ziedu pabandyk patrinti
    pvz man labai padejo alaus mieliu tabletes

    Mazute

  7. 1

    man buvo pries kelis metukus isdyges miezis ant akies voko, tai kiek pamenu gyditoja buvo israsiusi tepaliuka, ir jis puikiai padejo ;)

    geiza

  8. 1

    taipat vasara kaip gydyt miezi,is apt ryto kai dar rasa nenudziuvo nuo lapu,isbegi i kiema ir su rasa prasiplauni aki

    redusis

  9. 1

    dar esu girdejus kad su savo ar vaiko slapimu reikia pavalyt...

    Anonimas

  10. 1

    vaistinese yra tepaliuku nuo mieziu.

    yra ir tokiu senoviniu ismislu, kaip i vilnone kojine berots idet auksini zieda ir nuvalyt aki. kitas budas kad isgasdint reik. man viena syki buvo tai drauges mama pamacius apsimete kad spjaus i veida kaip isigandau,nesupratau kas cia vyksta. tada paaiskino kad taip gydoma :)))

    redusis