Atsakymai

  1. 2

    nereikia zinoti,bet kiekvienas mazas vaikas megsta zaisti visur ir su viskuo,todel taip ar taip jis gali tureti kirmeliu..cesnakas gerai issgydi o dar priedo jis dar ir sveika.

    coliukexxxx

  2. 2

    Tikrai esu maciusi tu lakiuku ir Eurokos ir Sarmos parduotuveje

    pavasarinuke

  3. 2

    Nebutina to lakiuko vaistinese ieskoti,yra ju ir kosmetikos parduotuvese,o vaistukus gerkit dar pora savaiteliu nuo parazitu isnaikinimo.Gal vertetu pasiteirauti ir mokykloje ar klasiokai ju neturi,nes gal vaikas laikosi higienos,bet kaip tik iseina i mokykla,tai vel ju parsinesa,juk tokie jau tie vaikai.

    tulpe08

  4. 2

    Na ir idomus klausimas. Reikia darytis tyrimus ir suzinosit. Atsizvelgt i vaiko savijauta, ar neskauda pilvuko, nepykina, kaip apetitas, galiausiai i kakuti ziuret. Juk i pilva bet kada neilysi ir nepamatysi turi jis ju ar ne.
    Tai buvo tik draugiskas patarimas, o ne pamoklsas. Yra zmoniu, kurie nezino, kad vaikui turint kirmeliu reikia net apatines kelnaites lyginti. nereikia sitaip audringai reaguoti :) peace:)

    kvapni_feja

  5. 2

    Turiu patarima,del naguciu kramtymo,nupirkit nagu laka kramtukam,jis kartokas ir vaikas nebenores kisti pirstuku i burna,be to jis bespalvis,tai neturetu suteikti berniukui nemalonumo

    pavasarinuke

  6. 1
  7. 1

    Darzeliuose tyrima tebedaro.
    Sumazeja apetitas, gali krapstytis sedyne. Maziems rekomenduojama suduoti vaistuku profilaktiskai kas puse metu nuo to laiko, kai mazyliai pradeda ropoti (kontaktas su zeme). Mes pirkom Pirantel- jis skystas.
    Dar sakoma, kad apie vidurnakti gyventojai islenda grynu oru pakvepuoti:)

    linelis

  8. 1

    geriausias patarimas manau butu atlikti ismatu tyrima ir jis tikrai parodys turi tavo vaikutis kirmeliu ar neturi ;) pas mano dukrele buvo taipat atsirade, bet as pati pamaciau ismatose, ar jus atkreipete demesi kai vaikutis padaro kakuti ?

    geiza

  9. 1

    turit nueiti pas gyd ir pasidaryt tyrimuka

    vestina

  10. 1

    anonimas sau prietarauji, butum nesuzinojes kad yra toks nagu lakas, jei visi butu atsake i tavo manimu reikalinga klausima ''kaip suzinoti ar yra kirminu?''. Sakoma, kad kirminu turintys vaikai griezia dantimis, jiems niesti isange, gali skaudeti pilva. Anksciau mokyklose privalomas buvo tikrinimas, bet dabar kiek zinau uzdraude, nes neva zmogaus teisiu pazeidimas(juokinga). Todel tik tikrinimo metu suzinodavome.

    vinipukas