• 12ats.

    Tevystes atostogos 1 metams. Ar gali vyras iseiti tevystes atostogu metams gimus vaikui?

    Jei as zmona besilaukianti nedirbu ir nedirbau pastaruosius metus? Ar tada as turesiu eiti dirbti, o vyras i tevystes atostogas? Ir isvis ar yra skirtumas del tu tevystes atostogu ar dirbanti zmona ar ne? Stoviu darbo birzoje.

    kvapni_fejaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Žinoma tavo vyras gali eiti tevystes atostogu nera jokio skirtumo kas eina. pas mane ir vyras isėjas.

    mamyciuke

  2. 1

    edukasM: gali vyras eiti antrais metais i VPA gaudines 40% ir tures galimybe dirbti,skaiciuos kaip ir jums,ims 12 men vidurki pries atostogas praleidziant viena menesi.

    Jolka123

  3. 1

    tai aisku gali, gi mamos sakykim ir visai gali nebut, va mano giminaicio zmona mire kada mergaitei vos 6men buvo tad jis tik vienas ir buvo, tad jis ir auginosi..

    gertruda

  4. 1
  5. 1

    beabejo gali,tuo labiau jus nedirbanti.mano pazystamu irgi eme vyras atostogu o mamyte nesdirbo tai pradzioje augino kartu o veliau mamyte ejo dirbti o tevelis su vaikiuku buvo :)

    Pearl

  6. 1

    tikrai gali eiti vyras atostogu, jei tokiu budu nerizikuoja prarasti darbo vietos, kai jau reiketu i darba... apsvarstykit kaip geriau, kokios perspektyvos ateityje

    Ausrute

  7. 1

    Vaiko prieziuros atostogos suteikiamos vienam is tevu, kadangi tu nedirbi, tai automatiskai tu ju ir neturi, taigi tetis laisvai gali eiti vaiko prieziuros atostogu.

    liepa

  8. 1

    Bet jei iseis tetukas i atostogas ar Jus neprarasite bedarbio pasalpos, aisku jei ja gaunate... geriau pasidomekite... gad tik nebutu blogiau..

    Anonimas

  9. 1

    Taip gali eiti vyras. Pas mane darbe net 2 vyrai taip padare, nes ju antrosios puses nedirbo iki gimstant leliukui. Gerai tai, jog pati stovi darbo birzoj. uztikrintos soc garantijos, ir nebutina eiti dirbti. Nebent pati nori:)

    zuika99

  10. 1

    pas mus vyras nuejes i vaiko atostogu ,as nedirbu...

    dominika