Atsakymai

  1. 3

    ziurint ka taremes kad veiksim..jei kvieciam saslyku, tai ir kepam saslykus:) Seip daznai mes patys ar pas mus atvaziuoja draugai, tai jei geriam koki vyna, tai nuperku keliu rusiu surio.Seip tai sveciai ne pavalgyt siais laikais susirenka (na, kaip pas ka :)) ) Svarbiausia smagiai pabendraut.Jei ekstra atvejis, tai kas saldytuve, tas ant stalo:)

    Jaudrute

  2. 3

    na jei netiketai uzsuka kazkas tai tuo, ka turim,bet dazniausiai stengiuosi namie tureti kokiu sausainuku,vaisiu extra atvejui:) o jei kazka rimciau tai sumustinuku,kepsniuku savo firminiu:))

    sandritute

  3. 2

    belenkuo labai skanu ant greicio ikirai raudono dar batona kaip garžei supjaustau labai rgažu ir skamu o velaiu kokie saslykai kepsnei.

    mamyciuke

  4. 2

    na dazniausiai desra,vyniotiniu..kepta duona,suriu..na tuo ka turiu saldytuve ta dedu..bet jei zinau,is anksto kad ateis tada ka nors pagaminu

    Anonimas

  5. 1

    kava,arbata,saldumynai ar vieno kasnio sumustinukai

    ruta26

  6. 1

    Jei sveciai uzeji tik kavai, tai pavaisinu saldainiais, sausainiais kartais sumustiniais. O jei atvaziuoja is toliau tai padarau socius pietus ;-)

    Imbiere

  7. 1

    Kepta duona, pelesisnis suris, riesutai, sausainiai.

    Jorkaile

  8. 1

    Siaip sau tikrai nepuolu kepti, virti ir gaminti karstu patiekalu. Jeigu jau kazka rimto gaminam, tai tada mes patys sveciu pasikvieciam. O dazniausiai tai pas mus buna ivairiu uzkandziu prie alaus, ivairiu suriu, alyvuogiu, traskuciu, pagaminam koki greita meksikietiska uzkandi, mazu sumustinuku. Jeigu tai ne alaus vakarelis, tai buna daugiau saldumynu, nepatingim patys koki pyraga iskepti.

    Agne

  9. 1

    Jei sveciai trumpam, tai saldainiais, sausainiukais ar pyrago gabaleliu prie kavos.

    kvapni_feja

  10. 1

    Priklauso ar kviesti ar netiketi sveciai.
    Gal kam pravers,jai kviesti tai pasidarau kelias salotas:Pvz.Balta,ir makaronu,(isverdu makaronus,jiems verdant itarkuoju viena morka,nupilu vandeni ipilu pora saukstu aliejau,galima deti iskarto majonezo,kad nesuliptu,)ipjaustau virtu kiausiniu, rauginto agurko,galima ideti zirneliu,nebutinai.,majoneza uzpilu nesant i stala..Kepsni kepu kol susiruosiu,ir atejus sveciam viskas paruosta.

    Asteja