• 16ats.

    Vyro santykiai po vestuviu ir po vaiko gymimo!!

    Na mano istorija tokia! Pries vestuves su vyru santykiai buvo nuostabus, mylejom be atsako vienas kita, tiesiog negalejom is meiles kraustydavomes is proto, laikui begat susitokem, gime sunelis, ir dabar tapo nebeimanoma, pykstames kiekviena diena, kartais ir be priezasties, pastebejau, kad meile, kuri buvo pries vestuves, atsalo, manes net netraukia myletis su juo.. mergytes, patarkit ka sio atveju daryt, kad santykiai griztu i savas vezias!!! P.S gyvenam su mano tevais, mano motynai jis nepatinka, ji pastovaiai man issako, koks jisai negeras, niekam tikes vyras ir tevas vaikui.. As paskui issilieju ant savo vyro viska...Ka daryt, net nezinau nenoriu skirtis, nes nenoriu, kad vaikelis mano augtu be tevelio...

    BubonkaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mano patarimas butu toks. Reiktu is pradziu rasti buda, kaip gyventi atskirai nuo tevu. Jeigu tai nepades, tada biskiuka pagyventi atskirai, nes daznai buna taip, kad tuos santykus sugadina buitis, rutina ir panasus dalykai. Taip pat butina kuo dazniau vienas su kitu issikalbeti, issakyti viska, kas negerai ramiu tonu, nesibarant ir nieko nekaltinant. Jeigu neiseina, tai geras budas rasyti vienas kitam laiskus, juk ne visi moka buti atvirais ir tinkamai isreiksti savo mintis.
    Musu su vyru santykiai po vaikucio gimimo irgi pasikeite, kazkiek atsalo, bet mes gyvenam draugiskai, beveik nesibaram, jau prie visko prisitaikem.

    Agne

  2. 2

    visu pirma turit iseiti is tevu ir gyventi atskirai.ir mama tau mazesne ytaka darytu vyro atzvilgiu.ir kaip suprantu kad jus kamuoja kasdienybe. turi pasikalbet su vyru ir tikrai jai verta turit viska keist ir pradet stenktis del vyro o vyras del taves.

    viktorijaz

  3. 2

    Aciu mergytes uz patarymus,butinai atsizvelgsiu i juos!!! As noriu issaugot savo seima turet vyra ,o ne augint viena vaika!!!! Jau greit issikraustom i atskyra buta kur gyvensim atskyrai!!!! Tikiosi tai iseis tik i gera ir busim laiminga seima!!!

    Bubonka

  4. 2

    manau, jog geriausia butu pasikalbeti nuosirdziai, atvirai jums. Issakykite savo jausmus, mintis, kas patinka, kas nepatinka, ka galite pakeisti santykiuose. Pritariu agnei, reiktu atskirai gyventi nuo tevu, nes jei mamai nepatinka tavo vyras-tai ji stengiasi galbut jus sukirsinti. O jei tu viska jam issakai, ka sako tau mama apie ji(kad jis blogas vyras, tevas ir pn) tai laikui einant galite abu tuo patiketi, nors galbut taip is tiesu net nera. Reikia izvelgti ne tik blogus dalykus, bet ir gerus....kad ir smulkmenas, kurios jums malonios.
    pas mus santykiai taip pat pasikeite po vestuviu.atsirado rutina, viskas pradeda erzinti. Ir sumasciau, kad reikia pasidaryti toki plana: pinigu grafika nubraiziau. Kiek i diena galime skirti pinigeliu maistui, kad po menesio ar poros mums liktu pinigu poilsiui dviems. isvaziuoti, pakeisti aplinka, suteikti romantikos santykiams, o galbut tai pades ir sulaukti gandru... :) nes kiekvienoj seimoj atsiranda rutina, pykciai, itampa. ir va tokia mini programele pamaniau, jog atnes malonu pavasarini veja i musu santykius.
    Tai gal ir jus pameginkite kazka panasaus sugalvoti? :)

    Laukiancioji

  5. 2

    Vaikelio gimimas kaip tik turetu suartinti tevelius, ir turetu atsirasti stipresnis risys tarp judvieju. Reikia apie viska issikalbeti, ir issiaiskinti ko abu tikites is santuokos, kas tarp Jusu pasikeite gimus vaikeliui, ir kaip toliau gyvensit, ir ar isvis norit kartu toliau gyventi. Bet manau, cia tiesiog santuokos juodesnis periodas, kuris su laiku praeis, kaip ir daugeliui.

    kvapni_feja

  6. 1

    Reikia islaukti, pergyventi krizes. negali buti visada gerai. Bet vat jei iskesite tai, aks dabar vyksta, busite tvirtesni..

    Jorkaile

  7. 1

    bubonka: man lygiai tai pat yra draugystes metais laukeme vienas kito kaip beprociai o kai susituokeme ir susilaiukeme vaiko viskas dingo tarsi baisus sapnas atrodo taip jog as gyvenu sau o jis sau

    lineja

  8. 1

    gerai kad begi nuo mamos jei ji tau itaka daro :) bet manau kad ir jums paciai reiktu keisti poziuri, jis jusu vyras, nesvarbu ka jis kaip daro, bet tai tikrai ne jusu mamos reikalas, jei pati to nesupranta, tiesiog tai pasakykite, nes auklet manau ji ir toliau nores. Jeigu ta zmogu mylite, ir ji pasirinkote, tai kodel leidziate kitiems itakoti jusu nuomone apie?..
    as irgi gyvenau siek tiek su savo, dar tada draugu, pas tevus, bet dar pries jam atsikraustant pasakiau kad neleidziu niekam man jo kritikuoti, jei nori ka pasako tiesiai jam, arba savo nuomone pasilaiko sau, tai taip ir buvo. dabar jau susituoke gyvenam atskirai nuo tevu, turim sunu, bet niekas nera kitaip nei anksciau, musu bendravimo aplinkiniai neitakoja.

    laimukas

  9. 1

    Ir as sakau - negalima gyventi su tevais, pas mane buvo panasi situacija: mama sako koks vyras blogas, ka ne taip sako ir pan, o as issiliedavau ant vyro. pradejom gyvent atskirai nuo tevu, santykiai koordinaliai pasikeite!! Bek nuo savo mamos!
    o jau paskui pasisnekekit su vyru...

    SweetCherry

  10. 1

    mano atvejis labai panasus i tavo, irgi gyvenome pas mano tevus pykomes, nusprendeme issikraustyti atskirai taciau nelabai kas pasikeite, aisku kazkiek geriau bet vistiek liko viskas tas pat...

    Doviliuke