• 15ats.

    Maisto papildai ir vitaminai

    Sveiki. kiekviena menesi lankausi pas akusere kuri mane siuncia kraujo slapimo tyrimamas, ismatauoja, pasveria, siuncia pasitikrinti pas seimos gydytoja ir uzraso pas mano ginekologe, visa informacija gaunu is akuseres, o nuesi pas ginekologe jinai tik per echoskopa paziuri ir viskas:( ar neturetu ta darba kuri daro akusere daryti mano ginekologe, budama 3menesi buvau pas savo gine jinai man israse pregnacare o po savaites apsilankiau pas akusere jinai man pasake kad tau jau kitus reikia gerti tie nebetinka bet tiek to kai isgersi pregnacere nusipirk elevit:( vienu zodziu kai jau nupirkau tai jau tie netinka bet kad neprapultu pinigai kaip i bala gerk:( kokius vitaminus ar maisto papildus geret (geriat) nestumo metu?

    AngelsApsilankymai pas gydytojąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nėštumo pradžioj gėriau folinę rugštį po to elevitą kelis mėn, o apie 6-7 mėn ginekologė liepė kalcio 30 dienų gerti. Tyrimai buvo geri, tai daugiau iki gimdymo nebegėriau jokių vitaminų. Maitindama pabaigiau likusi elevitą.

    almyte7

  2. 2

    as pradzioj geriau folio rugsti, veliau, kazkur nuo 5 men pradejau ir iki dabar geriu (35 sav) zuvu taukus.Pradzioj, kai baigiau folio rugsti, pradejau Mamavit vitaminus.As visa laika ka nors geriau nestumo metu, man vitaminai sventas reikalas:)).Dar baigiantis antram trimestrui kalci geriau, nes leliui kaulai vystos, tai is mamos visa kalcia pasisavina..
    As gyvenu ne Lt, tai kai nueinu pas gyd, man visad akcentuoja zuvu aukus.Nes jie padeda vystytis leliaus smegenim , ir seip turi visokiu geru dalyku:)

    Jaudrute

  3. 2

    Aš geraiau tik folio rugsti ir avelit maisto papildus ir man pakako juk vaistai tai tik chemija nepiknaudažaiu jais per daug as visa vasara jokiu vitaminu negeraiu tik rudeniop

    mamyciuke

  4. 1

    As folio rugsti ir bendrus vitaminus

    Auksare

  5. 1

    Geriau Pregnacare...Puikus vitaminai, du menesius geriau...

    miana

  6. 1

    man patare negerti, nes buvo atveju, kada vaikai gime labai isberti ir alergiski nuo vitaminu

    vinipukas

  7. 1

    ispradziu geriau folio ruksti,o poto visa likusi nestuma magni geriau.

    viktorijaz

  8. 1

    as visai negeriau jokiu vitaminu mane berdavo

    ikmeskute

  9. 1

    na taip visa darba turetu atlikti tavo ginekologe..cia savaime aisku,kad tai jos darbas..o del vitaminu tai geriausia nueiti i vaistine ir visokiu ten patars vitaminu tikrai

    Anonimas

  10. 1