• 25ats.

    Ar turėjote tokį kompiuterio gedimą- GARSO DINGIMĄ? Visuose parametruose garsas įjungtas ant maksimalaus?

    Ar turėjote tokį kompiuterio gedimą- GARSO DINGIMĄ? Visuose parametruose garsas įjungtas ant maksimalaus.. Kiek čia kažin kainuotų, ir ar pataisytų?

    JorkaileBuitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    pabandyk paziuret per control panel ten turi but sound ar kazkaip panasiai ir pabandyt kelis variantus

    poolman

  3. 3

    man kažkada taip buvo,nieko nebuvo įmanoma padaryti,pasikviečiau meistrą,pasirodo laidas ne iki galo įkyštas buvo:DD
    žinoma gali būti pas jus ir gedimas,bet pirma patikrinkite laidus.

    emiliukas

  4. 3

    o ka darant garsas neveikia? kokia programa isijungiant? nes cia gali but daug variantu kuriuos galima susitvarkyt patiems :) pirma tai koks kompiuteris? nesiojamas ar stacionarus? reiktu patikrinti laidus, gal issitrauke, ir dar patikrinti ar nustatytas kompiuteryje tinkamas garso ieejimas, nes gali but nustatyta ne tas ;)

    poolman

  5. 2

    Aciu uz patarimus :) Na kai kurie patarimai skirti stacionariam kompui. Pas mus nesiojamas, tai nezinau ar laido ikisimas, isemimas kazkaip itakoja garso buvima? Itakoja tik baterijos krovimasi.. Ir koloneliu atskiru neturiu, tik tos kurios kompo viduj :))

    Jorkaile

  6. 2

    buvo ir man toks atvejis iskarto patikrinau laidus ir visas bedos dingo

    ikmeskute

  7. 2

    Poolman -,aciu :)))) Per control Panel uzejau ir ant Playback Mic Volume buvo nuleistas tas slankiklis iki apacios. Pakeliau i virsu ir atsirado garsas :)))))) Aciu Poolman :)

    Jorkaile

  8. 2

    Poolman - pas mane nesiojamas Toshiba. Ir tas garsas palaipsniui dingo. Vakar pastebejau, kad lbai tyliai girdejosi. O siandien isvis tylu. O kaip galima pareguliuoti? Kur ten ka spausti? Kad tas garsas tinkamai ieitu? Buciau labai dekinga....

    Jorkaile

  9. 1

    Per control panel galima pasiziuret

    Auksare

  10. 1

    musu kompiuteriui buvo dinges garsas tai paemusi kompiuterio programos cd instaliavau garsa is naujo ir vel buvo viskas tvarkoje nereikejo net meistro.

    Ermita