• 9ats.

    2menesiu kudikis sloguoja ir kosti

    Ar buvo kuriai mamytei kaip man?kosti mano maziukas ir sluogoj,skambinau gydytojai paskyre vaistuku,man neramu visa nakti nemiegojau taip sunku ziureti i serganti zuikeli labai nerimauju.

    Nadezda1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    manau kad kiekvienai mamyte skaudu ziuret kai ju maziukai serga.

    viktorijaz

  2. 2

    Manoji 3 men. serga dabar, vakar visa diena kosejo giliai sausu kosuliu, jau sakau ir nakti nemiegosim. Tai garinom - isviriau su lupenom bulviu, sumaigiau ir kartu kvepavom tuos garus, atsargiai, kad ne per arti to karscio. Paskui tas pacias karstas bulves sudejau i marliuka ir i polietilenini maiseli, ta kur uzsispaudzia. Uzdejau virs bodziuko ant krutines. Zinok suveike, vakare dar kelias val. miegodama pakosejo, po to nieko. Ir siandien vaikas kelis kartus pakosejo, bet jau atsikosti. Tai praktiskai per viena diena praejo. Dar vakar gerem ryte ir vakare Hedelix sirupuko ir i nosyte lasinom Vibrocil. Slogos nedaug teturejom. Mums labai padejo tos bulves, pabandyk. Sveikit..

    liepa

  3. 2

    Na jeigu maitini pati, tai tikrai susirupink ir butinai parodyk gydytojui.

    Ernestomama

  4. 1

    Maziukui lyg ir geriau bulves desiu nakciai pameginsiu gal pades,dekui uz patarimus!!!!!

    Nadezda

  5. 1

    Labas, Nadezda, kaip jauciasi tavo mazylis?gal bandei su bulvem ka daryti? tiesiog idomu, parasyk. Jei nebandei, tai pamegink, kompresiukas siltas gerai ant krutines.

    liepa

  6. 1

    ia viskas normalu,juk kiekviena mama pergyvena kad serga vaikuciai.
    kantrybes ir stiprybes

    genutester

  7. 1

    O as manau, kad visgi padejo tos bulves, ant krutines per visa nakti palikau uzdejus, ta siluma dave savo. Taip stipriai kosejom, taip greit nemanau, kad butu praeje.

    liepa

  8. 1

    Tai tik sutapimas Liepa,kad vaikuciui per viena diena palengvejo butent nuo virtu bulviu.

    Anonimas

  9. 0

    mums buvo taip menesio laiko,pasiule lasiuku i nosyte jei jau man taip neramu,bet nepatare tokiems maziems ka nors naudoti,as nenaudojau,mums praejo paskiau vel prasidejo ir vel praejo,dabar mums du menesiai,ir viskas baigesi,nemanau,kad tokiam maziukui turi ka nors duoti...

    Ingridaa