• 15ats.

    Kaip suzinoti kokioj padeti yra vaikelis?

    Echoskopijoj buvau tik karta ir daugiau, kaip supratau, neeisiu, daug kartu prasiau gydytojos, bet ji kategoriskai atsisako, neva tai pakenks kudikiui...mano pazistamos daug kartu buvo echoskopijoj ir jas gyde ta pati gydytoja. Ar gali buti taip, kad kazkas blogai mano vaikeliui? As net lyties nezinau, jau 34 sav kai laukiuosi ir net nzn kokioj padeti yra mano vaikelis dabar...

    mianaTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    echo daroma mazdaug 20-21 savaite, tai ligoniu kasu apmokamas skryningas, del galimu apsigimimu, ar kokiu tai kitu anomaliju, tad jeigu tuo metu nieko nerado tad viskas gerai ir yra, nes jeigu butu kas ne taip tai kartotu.. padeti gydytoja gali apciuopt, arba pagal vaisiaus sirduke irgi supranta kurioje padetyje vaikutis yra, tad manau kad pas tave viskas idealu tad gydytojai nekyla jokiu klausimu.. o ultragarso bangos dirgina vaisiaus nervu sistema, ten tas kenkimas tai nedodelis, bet kam reikai jeigu nereikia..

    gertruda

  2. 2

    gali kur privaciai nueiti ir paidaryti ekoskopija ten viska issamei tau paiskins.

    mamyciuke

  3. 2

    Beje man tai dare daugiau tu eho,pradzioje dare,na gal 12sav.,paskui 20 sav.tada ir lyti nustate ir dar paskui kokius pora karteliu,vedziausi ir tetuka i juos,kad matytu kaip mazyle laikosi pilvuke :)

    pavasarinuke

  4. 2

    Tikrai nueik pas kita gine i privatu kabineta ir paprasyk kad tau padarytu ehoskopa.Manau tikrai ji turetu atsakyti i tau rupimus klausimus.

    pavasarinuke

  5. 1

    eco daro ne siaip sau kad mama paziuretu o kad ismatuotu kaip vystosi vaikelis,kiek sveria ,sirdute ir t.t,ir nesamone kad jei niekuo nesiskundi tai ir nereikia,man kai pasakiau kad laukiuos iskart trims eco i prieki uzrase.(gyvenu uzsieny)ir einu i valdiskai.

    gerimanta

  6. 1

    na jei pati mama to nori ji negali atsisakyti daryti ekoskopa..tai tada siulyciau privaciai nuvaziuoti ir pasitikrinti..bet siaip gydytoja nera mato juk kiekviena karta apziuri atejus vaikucio padeti..todel ir nesiuncia ekoskopui manau

    Anonimas

  7. 1

    juo labiau,kai tera darytas 1k echo nepakenks antras kartas, man dare kokius 7-9 per visa nestuma, ir beveik visi mano pageidavimu ...
    pries gala del lyties dar ejau i privatu kabineta,norejau ,kad savo nuomone kitas gydytojas issakytu,tai ir tavo atveju ramumo deliai patariu nueiti i privatu kabineta ,bus ramiau paciai

    Milana69

  8. 1

    tikrai kaip mamytes ir sako,uzsirasyk privaciai,bent as kai ejau mokejau 50lt,bet viska paaiskino daktare,parode kur mazylio rankytes,kur visi vyriski atributai:)) jokio skubejimo,labai patenkinti likome,atsake i visus klausimus:) ir nereikes tiek nervintis be reikalo...sekmes:)

    sandritute

  9. 1

    tu turbut labiau kenki sau ir vaikeliui nuolat nerimaudama ir nervuodamasi, nei pats echoskopas .... as tavo vietoj nudrozciau i privacia klinika ir pasiziureciau, kaip ten laikosi pilvuko gyventojas. kainuos gal 60-80 lt. bet kokia palaima matyti krutanti, sirdele pulsuojancia. man kai ziurejo maciau kaip suziopciojo vanenukus rydamas :) jega ! dar paziurejo visus organiukus - parode kur skrandukas, inkstukai, matesi puikiai ir vyriska atributika :) paziurejo kakliuka, ar virsktele neapsisukus. zodziu daug idomiu dalyku :)

    Meskeriotoja

  10. 1

    man beveik visa nestuma stebejo kas dvi savaites ,o jei nori save nuraminti turi nueiti pas kita gine privaciai uzsiregistruoti nzn kiek ,bet bus mokama ..sekmes! :)

    ikmeskute