• 7ats.

    dantukai, kaip suprasti, kad kalasi dantukai ar tuoi kalsis?

    mums tik 2 men bet jau tiek nerimsta kisa pirstus y burnyte ir pabaltave smegeneles

    AgniukasDantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    smegeneles tai buna praudonave ir istine,isburke pries pat dygima,ir vaikiukas neleidzia prie ju prisiliesti,nes jam skauda,isivaizduok:dantukas pjauna smegeneles!

    Sagute

  2. 1

    vaikas neramus, kustukas burnytej, kyla temp

    Auksare

  3. 1

    labas mamytes ! cia mama is Airijos ,mano maziui tik 3men ir sav,ir mes jau turim 2dantukus ,dantuku ieskot nuo 1men pradejo ,ziauriai jam skaudziai jie formavosi ,ir temperatura 5-6 kartus per diena kilo 37.0-37.6 ,viduriavo irgi virs men, seiles upeliais tekejo ,ikisk savo maza pirstuka jam i burna ir pajausi ar jau kietos smegeneles,reiskias jau formuojasi ,kai prades minkstet pamatysi lyg baltus dantukus,tada mazius prades jau viska i burnyte kisti ,ne tik savo pirstukus,o uzsigaves verkti,:) Kantrybes tuo metu linkiu! Na,o veliau jau paburks smegeneles ir paraudonuos ir lauk jau dantuku .Be to gali nei is sio ,nei is to ir slogyte dar pasirodyt prie to pacio.Na mes vartojom minkstinancias smegeneles ir nuskausminancias zeles , taip pat skysta vaikiska paracetamoly,arba Viburcol zvakutes(nuo ju tik miegodavom geriau ,bet skausmas islikdavo naktim).Nakciai palikdavom paracetamoly. Sekmes ir kantrybes belaukiant pirmojo dantuko!!!

    Anonimas

  4. 1

    maniskis irgi kazkur nuo tokio amziaus pradejo i burnyte kisti pirstukus ir as maniau ,kad dygsta dantukai, bet isdyko pirmasis tik 8 menesiu :) manau dar taip greit nesulauksite, tiesiog visi vaikai kisa i burnyte kumsciukus.

    Indruke

  5. 1

    jums dantukai jau formuojasi,o gal jau ir kalsis,kaip kazkuri rase kad tikrai dar nesikals,juk vaikai gimsta net su dantukais.
    buna patine dantenos,seiliojasi,kisa i burna pirsta ar ranka ,uzsigauna ir pradeda verkti

    genutester

  6. 1

    nieko blogo mano mazajam pusantro menesiuka pasidare neramus kelias paras manau kiad tai pilvuka pucia vaikeliui o rankytes tegul kisa i barnyte yra gerai ligoninej man net pirstiniu neleido uzdet nes sake taip trugdo vaikeliui pazinti save :)

    ikmeskute

  7. 1

    Tikrai dar taip anksti jums nesikals tie dantukai,tiesiog siaip vaikas atrado toki smagu zaidima kaip rankytes kisima i burna ir dabar zaidzia.O neramumas galetu buti del pilvelio putimo.Ir dar viena versija pasiziurekit ar kartais vaikucio burnyte neisberta,jei ne tai viskas gerai,o jei taip,tai kreipkites i savo gydytoja.

    pavasarinuke