• 19ats.

    Ka daryt su mylima katyte?

    Katė nemėgsta mažų vaikų. Ji šnypščia, sekioja vaikui iš paskos. Bijau, kad nepastebėjus, gali vaikui ir įbrėžti. Greit namuose atsiras mažylis.Kaip elgtis su katyte? Negaliu jos išmesti, bet juk vaikas svarbiau. Ką daryti? Patarkit.

    raganaiteNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    neskubėkite,gal apsipras,aš pati turėjau katiną dar prieš vaikui gimstant.neleisdavau jo į vaiko kambarį,aišku bandydavo įeiti,bet poto ir pats nekeldavo kojos į vaiko kambarį.
    matysite pati pagal katino elgsena,jei kas padovanosite.
    tik nesielkite taip kaip patarė Jaudrutė.matosi,kad žmogus neturi jausmų:(

    emiliukas

  2. 4

    na nesiulyciau ismesti,,tiesiog siulyciau paieskoti geru seimininku katytei,..nes kates yra kerstingos ir kai atsiras vaikas kils problemeliudel sito..ir ibreztigali ir t.t.

    Anonimas

  3. 4

    pas mano mama yra katinas,jis kartu su mano mazaja sesute uzaugo,ir prie jos nelenda,nepuola..na gal todel kad kartu uzaugo,bet manyciau neskubek atiduodama katytes,gal viskas bus gerai...

    Agnute

  4. 4

    Ir as siulyciau palaukti ir paziureti, kaip kate elgsis su jusu leliuku. Pirmom dienom bukit itin atsargus, o paskui, palaipsniui gal ir katyte pamils kudikeli :)

    almyte7

  5. 4

    manau geriausias variantas kolkas butu atiduoti katyte artimiesiems(pvz.teveliams)...nebutinai visam, gal kuriam laikui kol vaikiukas paaugs..o gal katytei ten visai ir patiktu,visgi siuo metu jai tenka dalytis demesiu su konkurentu( jusu vaikuciu ) tai sunku ir jam...manau siuo atveju butu gerenesne iseitis duoti paauginti kaciuka saviems...vistiek lankytumet ir tuo paciu matytumet kaip gyvunelis auga :)

    Pearl

  6. 3

    ismesti tai nereikia,padovanok kam nors.del vaikelio reikia atsisakyti,jei atsiras mazylis tai dar labiau jo jo nemegs.

    bantukas

  7. 3
  8. 3

    Manau, veliau katyte pasikeis... Supras...

    Jorkaile

  9. 2
  10. 2

    pas mus buvo panasi problema tik musu atveju buvo suo.. piktas, tik va ant musu jis net neurgzdavo, o jei budavo prasta diena tai didziausia paguoda buvo... bet va jei svetimas tai ne tik kad aplodavo bet ir is kart segdavo i koja... tai mes pries gimstant mazyliui ji bandeme atiduoti, kokiem geriem zmonem... sakem kad gal pripras bet tokiu neatsirado, taigi lauke padarem voljera ir db jis gyvena jame... su kate jau kiek sunkiau nebus kur uzdaryt, bet gal turim kokiu geru zmoniu kurie galetu ja priglaust ;)

    poolman