Atsakymai

  1. 3

    na kad tikrai nebijojau..net apie tai negalvojau..gime vaikelis ir viskas gavosi kaip ir turejo buti..juk pas mama yra instinkta ir iskarto gimus vaikuciui mokama jau kaip elgtis

    Anonimas

  2. 3

    kol dar nebuvo gimusi tai galvojau kjp reix elgtis ar mokesiu ar susitvarkysiu, bet kj gime mazyle visi sie kalusimai dingo :) nes ce mano mazyle :)

    gintarevaldas

  3. 2

    nebijojau,žinai,kad tavo tai ir nebijai

    okse0711

  4. 2

    As ir laukiu savo mazosios ir taip pat neisivaizduoju kaip paimsiu,kaip elgtis reiks,kaip pakeist pampera,kaip praust,labai bijau,bet sako viskas praeina bunant ligonineje,kai pirma karta pamatai savo angeliuka...

    sandrista

  5. 2

    taip bijojau:) galvojau, kad tik ko nepadaryciau. bet labai greit ta baime praejo:)

    Vaidole

  6. 2

    Kad ir bijosi - vistiek teks imti ir paimsi. Juokingiausiai atrodo kaip ima kudikius vyrai. Is sono atrodo,kad ima kristolini trupanti daikta. :)))
    Visi tai pareina ir labai greitai.

    Linute39

  7. 2

    pirma karta kai reikejo pajimti i rankas tai bijojau kad toks mazytis neiskristu is ranku pirma karta rengti ir prausti taip baugiai kad neuzgauciau kur..o antra trecia vis drasiau ir drasiau :))

    ikmeskute

  8. 2

    as kol savo mazylio neturejau maniau baisu butu paimti kudiki i rankas, bet kai gime mano kazkaip visai kitaip paliko :) labiau bijojau rengti, nei paimti, bet kelios dienos ir pripratau. priprasi ir tu ;)

    romantike

  9. 2

    Taip atrodo, kad baisu:) kai jau turesi pamatysi, kaip susitvarkysi su viskuom

    vabaliuke

  10. 2

    Kai gime nebijojau imti i rankas, bet iki siol turiu baime laikyti dukryte kai uzpakaliuka plaunu, atrodo issprus is ranku, labai jau spurda laikant ant vienos rankos.

    Svetusia