• 4ats.

    Gal teko kuriai nors susidurti su tarpsonkauliniu nervu lasteliu uzdegimu? Kaip gydetes? Nes pati dar maitinu tai vaistuku nelabai galiu gert, o skausmai nezmoniski buna. gal zinot kokiu nors gydymo budu?

    inga3Moters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Pamėgink vitamino b pagert,paskui yra toks pipirinis pleistras gal padės.Iš tepalų yra Traumeel s jis yra homeopatinis,tikrai nekenks,gal kokios raminančios arbatos pagerk,tiesa,labai padeda zuikio ar triušio kailis,reikia jį uždėti ant skaudamos vietos ir laikyti

    debesėlis

  2. 3

    mano kaimynei kaskas panasaus yra bet ja ir beria toje vietoja ir stipriai skauda na ji waistus naudoja seip sako kad ir taip praeina be vaistu

    ikmeskute

  3. 1

    man taip pat yra buve ir daznai atsinaujina, tik va man ir temperatura laikosi visa savaite 37.2 dalys. o skausmai neperdidziausi..bet silpna..

    saulyte1

  4. 0

    aš jau daug metų sergu,buvo leidžiami plečiantys vaistai,B grupės vitaminai ir vitaminas C.manau tai neišgydoma,nes kaip gydytojas sakė,liga dažniausiai vistiek atsinaujina,bent jau mano atveju ji tikrai karts nuo karto atsinaujina,arba kai susinervinu,arba kai peršalu.
    viskas būna gerai tik negaliu sunkiai nešti:(kai perpučia atsinaujina.va ir vakar nulėkiau iki parduotuvės plonai apsirengusi perpūtė,skauda ne tik nugarą,bet ir krūtinę.

    emiliukas