Atsakymai

  1. 4

    As pradejau pirkti rubelius jau nestumo 4 men pradzioj.Su vyru darm namuose remonta, viska atnaujinom.O paskutinem nestumo dienom valiau, dulkes kuopiau viska:)

    sandra

  2. 3

    labai ruosemes, jau anksciausiai pirkom rubelius ir viska ko reikia mazyliams.

    SAULYTEEEE

  3. 2

    na ruosiausi kaip ir dauguma kraiteli, bet pirmas dalykas kuri isigijau buvo nuotrauku albumas,kuriame uzrasiau nuostabius zodzius apie laukima:)(radau internete, berods marcinkeviciaus,) po to kas menesi paveiksluodavo vyras pilvuka, suneliui gimus darome ta pati kas menesi tik jau ne pilvuko nuotraukytes keliauja i albuma bet sunaus, bus dovana 18 gimtadienio proga:)))

    erika1984

  4. 2

    RUOSTIS TAI IR TOKS RUOSIMASIS, LABIAU LAUKIMAS. NES JAU NATRAS VAIKELIS, TAI RUOSTIS NELABAI KAS IR BUVO. MAN LABIAU TAI LAUKIMAS

    gustas

  5. 2

    As irgi rubelius anksciausiai pradejau pirkti, lovyte ir vystymo lenta :) O kedute i masina tai is viso gal koki 3 men. buvau nescia kai nusipirkom :) (bet del to, kad labai gera pigiai gavom :) )

    Zui

  6. 1

    Zinoma, ruosiausi, pirkau drabuzelius, daiktelius, tvarkiausi, kad mazylis ateitu i svarius ir sveikus namus :)

    Indruke

  7. 1

    ruosiames,nes vaikiukas buvo labai,labai laukiamas.lankiau visokius kursus,pirkom drabuzelius vaikiukui,skaiciau literatura su tuo susijusia ir pan.

    gintarep

  8. 1

    Mes savo atžalėlę planavom, todėl prieš tai remontavom butą, ruošėm vaikučiui kampelį. Nors planą įgyvendinom tik po pusmečio, bet informaciją apie prekes ir paslaugas jau rinkausi iš anksto. Domėjausi vežimėlio, lovytės privalumais ir trūkumais, pasirinkau gydytoją pusiau privačioje poliklinikoje. Pirkau drabužėlius kaip pakvaišusi, pusę iš karto išaugo, nes gimė ne iš mažųjų - 54 cm. Dabar atrodo, užtektų ir kelių kelnyčių ir šlaužtinukų. Prisiminiau senas drauges, kurios irgi prisidėjo prie vaiko kraitelio kaupimo. Dabar jau ieškau, kam perleisti kūdykio kraitelį toliau. Kalbinu pusseseres:)

    elegancija

  9. 1

    As dar lankiau spec.kursus. Ypac padejo zindymo kursai.

    Ausra