Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    mes skiepijome (Mazeikiai) 2men ir 4men skiepas kainavo beveik 500lt. tegalima skiepyti iki 6men veliau jau nebeskiepija,reikia atsizvelgti i tai,kad skiepas yra girdomas 2kartus,
    na mum 2metai tuoj bus ir jokiu problemu neturejome su sia liga,nors imunitetas igaunasmas (ne 100%) iki 3m tikiuosi ir neturesime ,
    drauges berniukas 2metu su puse per metus net 4kartus ligonineje gulejo su roto virusu... taip pat darzelio nelanko,atrodo sunkiau uzsikrest, ta bacila ir mama su teciu gali parnesti is darbo,parduotuves,taip,kad niekas nera apsaugotas nuo tos ligos..

    Milana69

  3. 1

    pas mus jie kainavo 450lt..iki 6 men reikia suduoti..na manau veiksmingi tie skiepai jai jau juos rekomenduoja

    Anonimas

  4. 1

    As ir norejau skiepiti vaika nuo roto viruso,atejau pas daktare pasikonsultoti,ir jinai pasake :gerai jus paskiepisit nuo roto o vaikaas ims ir susirg noro virusu,ju labai daug panasiu yra ir nuo visu tikrai nepasiskiepisi,.Tada as nusprendziau ir neskiepiti,vaikui jau 3 metukai,bet tfu,tfu,tfu nesirgo nekarto.Bet cia kiekvienos mamytes reikalas.

    Irina

  5. 1

    as skiepijau nuo rotoviruso.2 vakcinos po 222lt.butinai iki 6 menesiu reikia paskiepyti.veliau kazkodel negalima..o mes visa seima prasirgom norovirusu(jis lengviau sergasi ir greiciau praeina),o mazoji nesusirgo!tad kazkokia apsauga yra...jau geriau pasiskiepyti negu paskui guleti ligoninej su laseline,ir vaikas kaip lapas be jegu.

    axom

  6. 1

    dabar yra 2 skiepai po daugmaz 200lt. domejaus, tai skirtingai kazkodel kainuoja. viso apie 500lt. skiepo esme - kad lelius gauna viruso bakterijas ir paskui jeigu suserga, tai lengviau atlaiko liga, bet skiepas galioja iki metu ar dvieju tik. vadinasi, kai eis i darzeli, kur ir yra didziausia rizika, reiks skiepyti per nauja. as svarciau, ar reiktu, bet visgi neskiepijau. pats virusas turi kruva atmainu, buvo kazkoks nora berods paplites, nuo jo neskiepija. tai net ir pasiskiepijus lygiai taip pat gali susirgti.
    aisku, cia kiekvienos mamytes nuomone ir apsisprendimas.

    Elevina

  7. 1

    mums siule skiepus nuo roto viruso kai maziui buvo 2men. (dabar jam 3men.) 1 doze kainuoja 260 lt, o reikia 2 doziu... bet mes atsisakeme skiepu, tad nzn ar veiksmingi jie...

    romantike

  8. 1

    Aš skiepijau, ta geresne, kur trys vakcinos. nuo 3 mėnesių pradedant skieputi. VieNAS KARTAS BUVO PO 100 lt. Atsilaikėme, nuo rodo (barškinu į medį), nors 100 proc. neduoda, nes yra įvairių atmainų.
    Jei rinkitės girdykite pati, nes kai seselė supylė vaikui į burną, pasidžiaugė, kad greitai susitvarkė, bet po to dalį išspjovė. Tą kartą nervavaus, nes nežinojau ar pasiskiepijom ar ne.

    Augry

  9. 1

    Kaip manote sie skiepukai veiksmingi?

    Pearl

  10. 0

    šiuo metu galima vaikus skiepyti Rotarix (2 dozės) arba Rotateq (3 dozės) vakcinomis. Tai Rotarix kaina skiepų gaunasi kažkur 462 Lt, o Rotateq - 540 Lt. Be to, nuo Rotarix greičiau imunitetas įgyjamas, nes skiepų dozių mažiau reikia. Daugiau apie rotavorusinę infekcija: http://www.manoskiepai.lt/lt/vakcinos/ligos/rotavirusine-infekcija/

    LurTe