Atsakymai

  1. 8

    as manau kad vientisas geriau apsaugo nuo vejo ir salcio

    Ernesta

  2. 4

    i lauka kai vaikas nevaiksto patogiau kombenezonas, bet mes dar plius turejom paltuka,nes parduotuvej patogiau nuimti,aprengti.... db kai jau dukrytei 2m. tai pirkom atskira- kelnytes siltas su petnesom ir silta striukyte,tai ir labai geras dalykas ziema lauke :)

    laureete

  3. 3

    Maziukui man atrodo vientisas patogiau,vaiksciojanciam vaikui geriau kelnytes ir striukyte. kad ir i tualeta nuvest,nereik viso nurenginet.

    julyte27

  4. 3

    Na mums patogiausia su vientisu.

    Indruke

  5. 3

    siulyciau is patirties tik atskira, aisku jei ne naujagimis leliukas, tada geriauu istisas.

    angeliukas

  6. 3

    Kol buvo visai maziukas, turejom vientisa kombinezona. Jis gal kiek tvarkingiau ir geriau prigula prie maziuko, nesusidaro guzu.
    Dabar (kazkur nuo 4-5 men.) pradejom renkti atskiru kombinezonu. Buna patogiau vaika nurenkti parduotuveje, kad nesusiltu. Taip pat, jei zinome, kad lauke nebusime, o tik is namu - i masina, is masinos - i namus, tai rengiame tada tik striuke.

    Ausra

  7. 2

    is patirties man asmeniskai geriau patinka vientisas.dabar prekyboje galima rasti su uzsegimu is abieju sonu, labai patogu, ypac maziukui, kai bijai ranku(koju) neissukti.sekmes jums augant.

    Anonimas

  8. 1

    kol nevaiksto,geriau vientisas,o kai jau vaikutis eina pats-manau geriau atskiras

    ruta26

  9. 1

    vis tik nusipirkom dviejų dalių kombinezoną - kelnes ir striukę. Galvoju, jeigu išaugs kurią vieną dalį, tai lengviau bus pakeisti. O dar pirkau velvetines pašiltintas kelnes, tai irgi ne tokiu šaltu oru labai gerai aprengti.

    elegancija

  10. 1

    kol buvo maziukas naudojom vientisa, kai paugejom tai tik atskiras:)

    erika1984