• 13ats.

    Noriu pasidalinti patirtimi: mes pirkome maitinimo kėdutę-transformerį ir labai džiaugiamės. Be to užteks labai ilgam. Išsirinkom plastmasinę, o ne medinę, nes geriau valoma ir kėdutė fiksuojasi prie staliuko, patogiau pernešti. Ką jūs apie tai manote?

    elegancijaĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Dar ir suklydau dėl kainos, 259 Lt (net pasižiūrėjau į tinklapį) dar ir nuolaidos paprašėm, tai pritaikė. Šiaip vieni pažįstami pardavėjai sakė, kad žmonės neprašo nuolaidų, tai pardavėjai ir neduoda. O kai paprašai, tai, irgi priklauso nuo pardavėjo, jie gali pritaikyti iki 7 proc. nuolaidą. Nors nelabai dideli pinigai, bet pienui (o kartais aplaistyti ir šampanui) lieka.

    elegancija

  2. 3

    To danulexi...

    Man irgi atrodo, kad taip galima, bet stengiuosi pratinti prie "etiketo", kad valgoma prie stalo, tam tikroje vietoje, su seilinuku. Na tiesiog, tam tikra drausmė ir dienos ritmas.

    elegancija

  3. 2

    mes ir toki pirkom ir labai patenkinti.Ir ne tik mes bet ir mazius :) Manau kad nelabai didelis skirtumas plasmasine ar medine kedute-svarbiausia kad vaikuciui patogu ir supranta drausme.Gal tik kas ziuri i ekologija medine labiau tinka :)

    Rita

  4. 2

    mes irgi turim transformeri, irgi plastmasini, lengvai valomas, lengva pernesti is vienos vietos i kita, o svarbiausia, mazylis jame jauciasi labai gerai :)

    IngaS

  5. 2

    Tokį transformerį radome tik vienoje parduotuvėje Vilniuje, "Vaikutis". Kainavo 269 Lt. Jie turi savo tinklapį. Be to, ten prekės tikrai pigesnės nei kitose parduotuvėse.

    Apie transformerius teiravausi Gariūnuose, bet tuo metu turėjo tik medines, o vėliau jau ir nesidomėjau.

    elegancija

  6. 1

    Plastmasine turejom,galejom transportuot.

    grirute

  7. 1

    saunu,maciau ir as tokias kedutes,bet mes gavom medine-transformeri,esu pateninta

    ruta26

  8. 1

    maciau as ta kedute. man ji irgi patiko

    Jorkaile

  9. 1

    mes irgi tokia turim kaip Elegancija,negalim atsidziaugti.

    gintarep

  10. 1

    mes pirkom iki simta litu medine maitinimo kedute.... mums ir ji patogi, pasodini ir maitini, ko dar reikia.... manau,kad kiekvienas perka pagal kisenes dydi.... dukrytei jau du metukai ir ji labiau linkusi jau valgyti prie bendo stalo su visais ant kedes.... tad ta kedute neilgam ir reikalinga.....

    laureete