• 20ats.

    svorio problema

    Is prigimties esu kudute ir auksta,ugis 171,svoris pries nestuma budavo apie 53,5. Kai pastojau vemiau,gulejau ligonineje del inkstu uzdegimo ir numeciau apie 3kg. Esu 5 nestumo menesi ir vis dar nesveriu kiek sveriau pries nestuma. Ar tai normalu? Daktare nieko blogo nesako,bet man neramu. Kiek jus tokiam laike buvot priaugusios? Apetitu nesiskundziu,valgau kaip ir pries nestuma-normaliai,bet jokiu nesciuju noru pas mane nera nei saldumynams nei suriems uzkandziams.

    Lina169Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man svoris pradejo augti 5nestumo menesi

    liena

  2. 2

    as iki penkto men kazkur su savu svoriu vaikciojau, po to prdejo pilvas dideti ir isvis priaugau 8kg, bet po gimdymo iskart vel grizau i savo svori beveik.jei gyd nieko nesako,vadinas nepergyvenk

    bantukas

  3. 2

    Dominyka negasdink klausimo autores, jei tikslaus atsakymo neznai :)) Svoris, maistas ir pats gimdymas yra labai individualus dalykas ir pagal viena sablona niekam nebuna :) O tokias gydytojas, kurios imasi vadovaut del svorio, siulyciau issiust pasistazuot i kaimynines salis. Jau nebe sovietmetis, kai 9 kg priaugus guldydavo i ligonine, nes tai jau budavo daug..Svorio augima lemia genai, maistas, kuri kasdien valgom, valgymo iprociai ir panasiai.

    Jaudrute

  4. 2

    na kazkaip keista,kad gydytoja nieko nesako..nes nera gerai tavo ir vaikucio sveikatos atzvilgiu,kad tau krenta svoris..

    Anonimas

  5. 2

    man svoris pradejo augti tik 6 nestumo menesyje,o priaugau nerealiai,nesu stora,tik kad pilvelis nemazas,per 4 menesius 20 kg priaugau,nerealiai atrodo.Po gimdymo manau atsikratysiu nereikalingo svorio.Visom skirtingai buna su tuo svoriu.Mano drauge per nestuma tik 5 kg priaugo, o nuo ko priklauso ,tai net nezinau.O tau manau,vistiek susitvarkys ir priaugsi to svorio.maziau pergyvenk:-)

    ruta26

  6. 1

    As pries nestuma sveriau 62kg, pirmais menesiais numeciau 4kg. Dabar esu 6 men nescia, ir jau vel sveriu 62kg, sveriuosi kiekviena diena, tai po kelis simtus gramu priaugu kiekviena diena :))))

    SweetCherry

  7. 1
  8. 1

    ir as manau nieko blogo,svarbu kad gydytoja sako jog viskas gerai.
    na as priaugau su pirmu -22kg, su antru-20kg, ir su treciu- 25kg.

    genutester

  9. 1

    man ir panasiai kaip ir tau yra, Tik as laukiuosi 3 menesi ir per paskutini menesi priaugau 100 g. gydytojas sake kad viskas pasimatys daug veliau.

    wiktoriuke

  10. 1

    Nepergyvensiu,is kai kuriu mamyciu atsakymu supratau,kad i gala nestumo galiu but storuliuke,vat tada juoksiuos kad nervinaus :D

    Lina169