• 27ats.

    Sakykite, kaip geriau gimdyti, paciai ar daryti cezario pjuvi?

    Matot, ta diena vis arteja, tai bijau skausmo labai...Paciai geriau, bet ar labai skauda? kokie pliusai ir minusai kai daro cezario pjuvi ir kai mamyte pati pagimdo?

    mianaPasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pačiai man darė cezari bet labai nirėjau pati juk patiri vsa malonuma kai gimsta tavo angeliukas o ka ten prapjauna ir viskas

    mamyciuke

  2. 2

    po cezario ilgiau kankinsies,ta pjuvi paskui skauda,o naturaliai gimdydama biskeli pakentesi ir pagimdysi,o jei skausmo bijai tai po cezario ilgokai skaudes.man db du menesiai ir tai gimda skauda, na siule jau praeina, bet vistiek nemalonu.geriau naturaliai

    bantukas

  3. 2

    na as uz naturalu gimdyma!!..nebent matoma,kad neisgimdysi ar yra kas netaip del ko negaletum pati isgimdyti..

    Anonimas

  4. 2

    As gimdziau pati, net minties tokios neturejau, kad darytu cezario pjuvi, man atrodo kekviena moteris turi pajausti kaip vaikelis ateina i si pasauli naturaliu budu. Cezario pjuvis daromas kai iskyla gresme busimam leliukui arba kai mamyte del sveikatos problemu negali pati gimdyti. Nesuprantu tu moteru kurios isanksto tariasi su daktarais kad atliktu cezario pjuvi del nesuprantamu baimes ir kokiu nors kitu priezasciu. Darant cezario pjuvi dazniausiai ilgai gyja pilvas ir negali pilnai dziaugtis savo vaikiuku nuo pirmos dienos. :-)

    Svetusia

  5. 2

    na as tai tik uz naturalu gimdyma, o uz cezari esu tik tokiu atveju, kai gresia pavojus sveikatai, gyvybei tiek mamai, tiek mazyliui. o sakoma, kad ir vaikui i pasauli ateiti sveikiau per naturalu gimdyma, o bijoti nera ko, visos gimdo ir pagimdo, busi saugiose rankose, tai nera ko nerimauti ;) paskauda visoms, bet mintis apie mazyli atperka viska, pamatysi pagimdziusi pati dziaugsiesi ;)

    romantike

  6. 1

    Kodel nieks nekalba apie pasekmes moters kunui po naturalaus gimdymo? Plysimai, negalejimas sedet pora savaiciu, slapimo nelaikymas, tarpvietes isplatejimai, pablogejas sexualinis gyvenimas ir pan. Nesakau, kad tai galioja visom naturaliai gimdziusiom, bet tokia realybe..
    Gal vaikeliui kazkiek ir geriau, tik nezinau kuom?? Bet reiketu nepamirst, kad mes ne tik mamos, bet ir moterys ;)

    asareja

  7. 1

    jei vaikas didelis ar siauri klubai, tai geriau cezari daryti, nes as naturaliai jau nebegaleciau, nes baisu prisiminti ta siaubą. Medicina pazengusi, todel nematau reikalo naudotis senoviniais metodais.

    vinipukas

  8. 1

    As manau,kad geriausiai yra gimdyti paciai,juk taip gamta sukure,o cezari daryt jau butinu atveju kai kitaip neimanoma,be to nera jau toks ir baisus tas gimdymas.

    mamka

  9. 1

    na jei esi bailiuke:) ir nenori patirti visu nestumo privalumu ir trukumu - geriau cezario pjuvis. taciau nera nieko geriau uz naturalu gimdyma ir be jokiu nuskausminamuju. pati gimdziau be vaistu ir tuo labai dziaugiuosi

    ugniukas

  10. 1

    as taip pat uz naturalu gimdyma, man gimdymas sunkus buvo, sakea kad pati nepagimdysiu reikes cezari daryt, taciau pavyko paciai pagimdyt, ir tuo dziaugiuosi, nepamenu nei skausmo nk esu laiminga :)))

    gintarevaldas