Atsakymai

  1. 4

    balzamus arba reik ir klausiti parduotuveje konors nuoplauku velimosi

    mamyciuke

  2. 3

    o nuo aliejuko is avono pradeda labiau sakotis plaukai... :) nors jis ir suminkstina susvelnina plauka, bet tikrai nuo jo daug greiciau sakojasi plaukai.

    Milana69

  3. 3

    as naudoju glis kur kondicionieriu, taa nesivelia, nes mano plaukai taip pat linke veltis, nors kaip ir tavo labai riebalinuojasi.

    Indruke

  4. 2

    naudoju varnalesu alieju

    ruta26

  5. 2

    man visada veliasi plaukai jei nenaudojo po trinkimo kondicionieriaus,.

    Indruleeeee

  6. 2

    jei plauku saknys rebaluojasi,tai nereiskia ,kad plaukai nera sausi, saknys neparodo plauko busenos, teisybe parase kvapni f ,kad jei plaukai labai veliasi tai tikrai tavo plaukam trukst dregmes, maitink juos kaukemis, patemp galus na plauku ilgi nakciai pries plovima, naturaliais aliejais,pvz,kokosu aliejum,nerafinuotu, alyvuogiu ir pan... yra spec purskalu ,kad plaukai nesiveltu, bet tai tik vienkartines priemones,kosmetika kaip sakant, geriausia,butu,kad maitintum tokiom priemonem kurios duoda ilgelesni rezultata, kaukes,aliejai, vitaminai organizmui...

    Milana69

  7. 2

    Mano dukros labai ilgi plaukai tai irgi labai veldavosi. Pabandem plauku galiuku seruma is Avon. Dabar tokiu bedu nebeturim. Gali ir tu pameginti , jis nebrangus kazkur 13.90Lt , buteliuko ilgam uztenka, taip pat mazina galiuku šakojimasi, ir labai skaniai kvepia :)

    Katukas7

  8. 2

    yra tokie sampunai su kokoso pienu kirpyklose..nueik pasiteirauk gal ir tavo mieste tures..jie labai geri

    Anonimas

  9. 2

    mano plaukai labai panasios strukturos kaip ir tavo man labai padeda ir padejo KEUNE firmos kosmetika plaukams,isigiju pas savo kirpeja. Tikrai dingo problemos kuomet pradejau naudoti sios firmos kauke,plaukai tampa lyg silkiniai,sukuojasi kuo puikiausiai.

    barskute

  10. 2

    Naudok plauku kondicioneriu ar balzama.
    Mano plaukai anksciau irgi labai velesi, nebegaledavau issukoti jeigu vien su sampunu ploviau galva, taigi reikedavo pagalbines priemones.
    Taciau jau beveik metai kai galiu plauti galva ir be kondicioneriaus, o vien su sampunu.Plaukai labai gerai issisukoja kai isdziusta.
    Siulau nedziovinti plauku iskart isplovius galva, o jeigu yra galimybe pavaikscioti su ranksluosciu ant galvos...

    miana