• 22ats.

    Mitas ar tiesa, kad po naturalaus gimdymo negalma sedet mazdaug savaite?

    Sveikos. Girdejau, kad po naturalaus gimdymo negalma sedet mazdaug savaite ar net daugiau. Taip, taip butent Sedeti! ar tai tiesa ar mitas???

    mianaPogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    plyšau smarkiai,nesedėjau,nes nežmoniškai skaudėjo,o kad negalima sedėti pirmą kartą girdžiu.

    emiliukas

  2. 2

    na as gimdziau pati ir man kirpo buvo 10siuliu o apie sedejima nebuvo minciu pirma diena o antra jau pradejau sedeti ant sono ir skaudejo apie dvi geras savaites :) tik gerai kad vaikscioti galejau

    raminta

  3. 2

    as sedejau po gimdymo jau antraja diena..nors buvo susiuta 9 vietose

    Anonimas

  4. 2

    jei gimdymas be plysimu ir kirpimu, tai galima sedeti, o jei nepavyksta to isvengti, tada ir sedeti negalima. man buvo kirpta, tai apie 10 dienu negalejau sedeti...

    romantike

  5. 2

    na jeigu per gmdyma plysti, tai paprasciausiai tau skauda ir tiesiai sedeti net neymanoma. man butent taip ir buvo, tai as sonu sededavau:)

    vestina

  6. 1

    neplysau ir nekirpo..sedejau jau ta pacia diena

    Fantazija

  7. 1

    Tiesa, manau, kad ir neįmanoma sėdėti.. nes viską skauda

    Dziungarija

  8. 1

    Jeigu buvo plyšimų, ar kirpimų, tai žinoma, kad negalima kažkurį laiką sėstis, daktarai dažniausiai pasako, kiek laiko negalėsi grynai sėstis.

    iinnggaa

  9. 1

    daugiau mitas,jei neplysai ir nesiuvo,tai galima iskart sedet

    ruta26

  10. 1

    jei plysai ar kirpo tai taip. as buvau tuo nepasidoemejus, o grizus namo labai sveika pasijutau, nors ir skaudejo, bet buvo taip gera pritraukt kojas prie pilvo (o pasirodo taip negalima), lanksciausi, galvojau "nu skauda, bet gal cia normalu, juk zaizda ", tai siulai istirpo, o zaizda buvo neuzsitraukus. gijo daug ilgiau nei priklauso, bet sugijo graziai. reikia pasisaugoti.

    lip2kas