Atsakymai

  1. 5

    o ju dar yra pirkti? tai manau kad galima vis geriau negu vaistai gryna chemija.

    mamyciuke

  2. 3

    na jis tikrai nekenkia..gi ne viena mama yra per nestuma naudojusi ta vadinamaja rusiska zvaigzdute...ir nieko nenutiko,,zinoma naudoti reiketu su saiku,,

    Anonimas

  3. 3

    As vietoj taves rimciau pasidomeciau, na tai kas kad ant odos vartojamas, juk ir plauku dazai, ir nagu lakas it t.t ant odos naudojami, bet jie kenkia...

    vabaliuke

  4. 3

    zinooma,jog galima..juk jis naudojamas isoriskai ant odos...ir vaikeliui tai nekenkia:)

    Anonimas

  5. 2

    pamegink pamasazuoti smilkinius..

    Anonimas

  6. 2

    Na tepuosi ja kai nebera is ko rinktis nebeatlaikomas galvos skausmas :)

    Lavazza22

  7. 1
  8. 1
  9. 1

    geras:))) as neseniai irgi nusipirkau "zvaigzdute" grynai is nostalgijos :) ir vis nepritaikiau, kam naudoti ja, tai db zinosiu:)
    as kai buvau nescia, turejau itin ziaurius galvos skausmus, puse pirmojo trimestro praleidau "ant biletenio", tai guledavau pakelusi kojas ir su slapiu ranksluosciu. blogiausiu atveju gerdavau paracetamoli, bet labai jau nenoredavau, tai tik kai jau visai visai blogai budavo.
    o mano daktare patare, kad pats geriausias "vaistas" - pakeisti aplinka. ir man padejo. atsikeliu - jauciu, ne mano diena, pasuku daktarei, pasiemu bileteni ir isvaziuojam su vyru i birstona pasivaikscioti. zinau, kad nelabai sazininga darbo atzvilgiu, bet uz pora dienu mokedavo imone, pinigu neprarasdavau, o supratau, kad gera savijauta yra tikrai svarbiau mano vaikui :)

    Elevina

  10. 0