• 19ats.

    ka darytumete mamos jei jus vaikas imtu spardyti prekybos centre?

    zodziu siandiena prekybos centre maciau,kaip kokiu 5 metu vaikas eme mamai spardyti kojas prie kasos uztai,kad kazko nepirko..
    baisu..

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    ta prasme kriutu ir oziotusi mums taip buna tai isnesu is parduotuves:) oi kaip manoji megsta oziukus

    mamyciuke

  2. 3

    na jo..as taip labai nusistebejau tokiu vaiko elgesiu..ir kaip tai mami reikejo jaustis pries visus zmones ,kurie stovejo prie kasos..

    Anonimas

  3. 3

    manau pakenteciau sukandus dantis, o isejus is parduotuves ir grizus i namus paaukleciau vaika geru manieru.. nes tokio amziaus vaikas jau turi suprasti kas galima o kas ne.

    geiza

  4. 2

    Na lyg nesispardo maniskiai. O siaip - tai tiesiog daugiau nevesciau i prekybos centra.

    Jorkaile

  5. 2

    na zinoma jog su sunku kritikuoti..maniskiui taip pat vestina tik metukai...nezinau,kaip ir man bus veliau.bet jei su manim taip vaikas nesiskaitytu tikrai gautu geros berzines koses...a nemanote,kad del tokiu vaiku oziu ir isteriju kaltos pacios mamos?nes lepina ir vaikas gauna ko nori,o po to vekti reikia..

    Anonimas

  6. 1

    namuose atskaityciau morala

    ruta26

  7. 1

    na nors mano 2metu tik, bet jau db zino kas galima kas ne, kur galima rodyt savo emocijas kur ne, visad stengiuosi kalbeti su vaiku,jei kazko negalima tai kodel negalima paaiskinu,po kol kas susikalbame labai sauniai,niekad nera net namie keles isteriju,kad kazko neduodi... negalima tai negalima ramiu veidu nueis kita veikla uzsiims, stengiuosi auklet vaika taip,kad tokiu situaciju nebutu... net neisivaizduoju kaip elgciausi... aisku prie zmoniu susivaldyciau, bet gryzus namu tikrai nubausciau,kazko nebegaletu daryt, kazko nebeduociau ir pan...

    Milana69

  8. 1

    palikciau pirkinius kasininkei atsiprasius, ir iseiciau su vaiku is PC, tada paaiskinciau kad taip daryti negalima, o kadangi jis elgesi negerai bus nubaustas. jokiu budu atgal neduociau, nes tai vaikui reiks kad toks elgesys yra priimtinas nes jam atsako i ji ir labai sureaguoja. kad vaikui itaka padarytu tokie mokymai reikia paciai likti ramiai nepasiusti :D

    laimukas

  9. 1

    Na tikiuosi, kad maniskis taip nesielgs, bet nieko negali zinoti, manau toki vaika reikia labai grieztai paaukleti, aisku pries visus prie kasos to nedarysi, bet namie, butina pakalbeti ir nubausti uz toki elgesi.

    Indruke

  10. 1

    tai dauguma vaiku rodo ozius maniske tai tik zyzia verkia visko nori. Siaip stengiames su ja i parduotuve neiti nes visko nori. o kai nueinam tai jau visad paimu ciulpinuka ar kinderi kad tik ramesne butu.
    Na 5 m jau didelis tai ri i uodega galima uzvost biski. as maciau kai mociute ziurejo beveik 4 m berniuka ir ji nevykde jo naru tai jsi jei per veida dauze reke klyke. basu

    austeja0809