• 19ats.

    Svoris nestumo pabaigoje

    Mamytes, kiek kg priaugot nestumo pabaigoje?
    Vakar buvau pas savo gine, pasvere mane tai priaugau net 3kg:) jinai stebesi, sako dauguma nestukiu numeta svori. Kaip Jums buvo, numetet ar priaugot? Kaip maitinotes nestumo pabaigoje? Nes mane tai pykina nuo dauguma valgiu, nors kai pastojau pykino tik pirma - antra menesi...

    mianaMaistas ir vitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Man svoris augo 6,7.mėn.labiausiai.O dabar jau nebeauga,eina į pabaigą 8mėn.O dėl maisto,tai niekas nepasikeitė,viska valgau.

    raganaite

  2. 2

    per trečią neštumą paskutinį men. numečiau 1,5kg. Buvo karšta nesinorėjo valgyti.Iš viso priaugau 11kg, bet 3kg dar likę

    okse0711

  3. 2

    As bandziau ir prisilaikyt, buvo ir nesveikas saldumynu periodas, veliau vaisiu, bet svoris man sekmingai auga kaip auges...24 terminas, o as jau turiu apie 21 kg:( Nuo 32 sav priaugau apie 6 kg...Pries tai visi sakydavo, kad nesimato tu mano kg, tik pilvas, tai dabar ,kai pradejau tint, tai vaikstau visa kaip pripusta...Visa nestuma dziaugiaus padetim, bet dabar, tai pasidare tikra kancia.Sutinusios kojos ne tik ne kaip atrodo, bet man net ir skauda...:(

    Jaudrute

  4. 2

    na paciuose nestumo menesiuose labai priaugau daug svorio,nes labai istinau ir svoris kilo nezmonisku greiciu...nestumo paskutine diena turejau 18kg.virs.

    Pearl

  5. 2

    as ir neisstambejau labai,man atrodo kad as vis tokia pat buvau tik pilvukas augo,bet va kai pagimdziau pasirode pasekmes kai i jokias kelnias neilindau ;)))) bet dabar viskas po truputuka atsistatineja ;)))

    masiniuke

  6. 2

    as paskutini menesi svorio jau nepriaugau,net nukrito keli simtai gramu,buvo labai silta,geriau daug vandens tai ir valgyti maziau norejosi:) o pykinti tai nepykino tikrai nestumo gale,maitinausi iprastai,tik vistienos labai norejosi paskutinem nestumo dienom,sakiau vyrui kaip nori,bet kasdien pietum bus vistiena:))

    sandritute

  7. 2

    as tai nestumo pabaigoje valgiau tiek kiek norejau,bet svoris krito vis,o kai atrodo kad per pati nestuma maziau valgiau nei pabaigoje tai svoris kilo tai 3 kg,tai 5 kita karta :) tai priaugau net 20 kg per visa nestuma.

    masiniuke

  8. 2

    O taip visa nestumo laikotarpi megau sokolada, bet dabar negaliu i ji ziureti:)

    miana

  9. 2

    pas mane svoris visa nestuma tai krito tai vel kilo, o pabaigoje tai valgau labiau saldumynus, o kai dabar karsta daug geriu :)

    astuliuke86

  10. 1