• 10ats.

    Echoskopija 22 savaites

    Sveiki. vakar maciau savo angeliuka:) labai norejau nuotraukytes bet niekaip negalejo padaryti nes leliukas buvo labai aktyvus nepuozavo:)))) pats jaudinantis momentas buvo kai gydytoja atsuko i mano puse ir pamaciau kai spurda muistosi viena sekunde aprimo pakele rankyte ir pamojavo gydytoja sedejo apstulbus. norejau suzinoti lyti pasake turbut mergaite, ar verta tiketi gydytoja? nes nuojauta sako kad nesioju bernuzeli:))) ar gali gydytoja apsirikti?

    AngelsMedicininė priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jei ji abejoja tai netikėk,bet šiaip jei gydytojas abejoja,jis nieko nesako.Pasako kad nesimato ir tiek.Man 20 s.darė ir pasakė,patvirtino tai ką ir jaučiau.

    raganaite

  2. 2

    manau apsirinkti tikimybe yra,aisku butu tik tada kai vaikutis dings o dabar lieka tik spejimas ;) labai priklauso kokiu echoskopu ziurejo,ar patyrusi gydytoja yra...Labai nenusistatyk kad taip ir bus,nes ir gydytoja pasake"gal"o cia jau nera 100proc.:)

    Pearl

  3. 1

    palauk kol tiksliai patvirtins, nes gali apsirikti tiek gydytoja tiek tavo nuojauta. as ir jauciu kad bus berniukas o kaip bus dar nezinau liko 4 savaites kol suzinosiu. bet mamo mama kai gimde sese jaute kad bus berniukas o gavos atvirksciai:)

    wiktoriuke

  4. 1

    as manau kad gali apsirikti juk buna visokiu istoriju: garantuoja visus kartus kad bus berniukas o gimsta mergaite. Tavo vietoje as pirksciau neutralius rubelius bent jau tol kol kokius 2 ar 3 kartus patvirtins kad tikrai berniukas ar mergaite :) sekmes !

    postera4

  5. 1

    zinoma, gali gydytoja apsirikti, bet gali ir tavo nuojauta klysti :) mano nuojauta tai neapgavo, jauciau, kad sunu nesioju ir paskui kelis kartus man tai patvirtino gydytojai.

    romantike

  6. 1

    atsiprasau, turejo buti gims:DDD

    Pearl

  7. 1

    sveikute,isivaizduoju kaip tau smagu:)) na man tokiu laiku irgi dar tiksliai nepasake lyties:) suzinojome gal 32-33 savaite,ir neapsiriko jau tada gydytojai:) bet kaip ir sakai daznai mamos turi nuojauta ir zino ka pilvelyje nesioja..

    sandritute

  8. 1

    per pirma savo nestuma is pradziu galvojau kad turesim berniuka,nes gydytoja negalejo uztikrinti ka turesim,bet pabaigoje kazkaip pradejau dvejoti ir pagimdziau mergaite,o va per antra nestuma visa laika tikejausi ir laukeme berniuko,kazkokia nuojauta buvo kad bus berniukas,kol mazdaug 35 savaiciu nepadare echoskopo ir nepasake kad greiciausiai bus mergaite,tad abu kartus norejau priesingai nei kad pagimdziau.tad jei pasake daktare kad greiciausiai mergaite tai galima tuo ir patiketi,nes jei buna berniukai jie iskarto demonstruoja tai ka turi,bent is pazystamu kas berniukus gimde tie jau iskart zinojo,nes echo parode :)

    masiniuke

  9. 1

    Manau kad dar ne, nes pati gydytoja nera galutinai isitikinusi:)) gal jei jauti, kad bus berniukas tai taip ir yra:)

    miana

  10. 0

    zinoma, kad gali apsirikti, nes pati nera isitikinusi

    lauramal