Atsakymai

  1. 4

    kalbedavausi viska pasakodavau glostydavau

    mamyciuke

  2. 3

    kai pradeda judeti visada su juo pasikalbu. O kai vyras pradeda su juo bendrauti,glostyti pilva labai spardosi ir juda

    ginnta

  3. 3

    As tai ir garsiai kalbedavau,ir mintimis,ir daineles dainuodavau,bet klasikines muzikos neklausydavau,tiesiog pati jos nemegstu,tai ir neklausydavome.

    pavasarinuke

  4. 2

    na teve;lis man dazniausiai bendraudavo su savo maziuku..

    Anonimas

  5. 2

    Na as daugiausiai pilvuko gyventoja kalbinu mintimis, kartais ir garsiai pakalbinu kai labai spardosi:)daznai paglostau ir atsiprasau jo, jei susinervinu del kazko, juk jis irgi jaucia mano emocijas, pykti, nerima ir pan. vyras daznai buciuoja pilvuka, sveikinasi su juo ir vadina vardu jau :)

    kvapni_feja

  6. 2

    na jei namuose esu tai zinoma su juo kalbu garsiai , o jei bunu kur mieste, tai butinai uzdedu rankyte ir paglostau kai suspiria :) visada stengiuosi bendrauti kuo daugiau ..

    geiza

  7. 2

    As irgi garsiai, ypac kai spardosi, tai raminu:) o vyras kiekviena ryta kai atsikelia paglosto ir jeigu jaucia judesius vaikelio, tai pasisveikina:)
    muzikos klausausi ivairios:)

    miana

  8. 1

    as bendraudavau dazniausiai kai budavo aktyvus, glostydavau, kalbedavau ir garsiai, ir mintimis, priklausomai nuo to kur esu ir ka veikiu.

    romantike

  9. 1

    visada kalbedavau , glostydavau, net kai eidavau miegot visada uzsidejus ranka nat plvuko ;)

    mazjutia

  10. 1

    visada laikydavau ranka ant pilvo,pirstuku pabaksnodavau jei nejudedavo,ji atsikeldavo ir pradedavo judet tada:)daug bendraudavau mintimis, o daznai ir garsiai kalbedama:)

    bantukas