Atsakymai

  1. 4

    jokiu nesipirkau kol negime tada tiknuo pilvuko turejome

    mamyciuke

  2. 3

    tik žvakučių turėjau,niekada neturėjau ir dabar neturiu vaiko vaistinėlės,aplamai pas mane galima rasti tik termometrą,vatos,binto,peroksido ir jodo.tiesa dar nuo kosulio gysločių sirupiuką turiu,nesenai vaikas kosėjo,tai pirkau.

    emiliukas

  3. 2

    Nieko is anksto nesipirkau,mano nuomone ko daugiau vaistu turesi,tuo labiau sirgsi ir juos panaudoti reikes.

    pavasarinuke

  4. 2

    Neturejau visiskai jokiu...Sunui metukai.Viskas ko prireike lygsiol,tai espumizan lasiukai,lasiukai nuo slogytes ir savaitele buvo neramus del dantuku,tad dar esu nupirkus tepaliuka nuo dantuku skausmo.Tikrai nemaniau pirkti vaistuku pries gimima,nes juk nezinia su kokiom problemom gali susidurti mazylis..,kam pirkti,del viso pikto,vaistuku,kad ir atrodo paciu butiniausiu,jei isties butent tavo vaikuciui net neprireiks.O juk paprasyti artimuju uzsukti i vaistine keliom minutem manau visada bus laiko ir po vaikelio gimimo.

    geguziukas

  5. 1

    nusipirkau tik kai gydytoja pirmakart aplanke po vaikelio gimimo,ta ka pasake tureti.Viburcol zvakutes(kartais naudojam),paracetamolio zvakutes(dar neteko naudot) ,vitamina d ir espumizana.

    ruta26

  6. 1

    na pries gimima jokiu vaituku mes nesipirkome,,ir nesipirkau jokiu,kol nesusirgome..o pas mane vaistineleje yra parecitamolio zvakuciu,
    espumizano,
    stodal sirupo,
    dupcgolac sirupo,
    dentanox nuo dantuku,
    numer vandenuko.,
    viburkol lasiuku i nosi.
    ir siaip dar turime ivaisiu vaituku kuriu nesame isnaudoje kai paskyre gudutoja nuo vienos ar kitos ligos..

    Anonimas

  7. 1

    As turejau ir dabar turiu,jos reimenu dezutej.,jodo,zilionkos,salacilio spiryto-ten bambutei pravalyt reikejo.krapstuku,ausu skirtu kudykiui.vatosO is vaistu ,tai kaip ir kitos tik zvakuciu-80mlg.ir nuo pilvo Sab Simplex.Tiesa dar soskute termometra,bei turejau juros vandens nes kaip po gymdymo valosi nosyte,pavalyt.

    Fausta

  8. 1

    viska pirkausi kai prireike, kam pirkti vaistus ar kazka jei ju nereikia,vis del to ir galiojimo laikas gali pasibaigti..

    geiza

  9. 1

    as nieko nepirkau.kai suejo kelios savaites nusipirkom lasiuku nuo pilvo putimo (sam simplex). paskui reikejo i nosyte, nes sloga pasigavo,drauge atidave tepaliuka pirmiesiems dantukams ir zvakuciu.nieko pati specialiai nepirkau kol neprireike.paskui dar ir termometra nusipirkom, nes skiepijo ir sako gali pakilt temperatura,o eletroninio namie neturejom tai nusipirkom:)

    bantukas

  10. 1

    pats svarbiausias vaistas tai nuo temperaturos,nes kai mano sunelis nalti pradejo karsciuot,tai labai isigandau-dejom slapia ranksluosi ir gerai kad turejom zvakuciu.Beabejo turi but bintas,tepaliukas zaizdoms,jodas,zelionke,espumizanas

    Aureluze