Atsakymai

  1. 5

    manau dauguma bijo bet stiprybes viskas bus gerai

    mamyciuke

  2. 3

    as ir bijojau,bet pasimirsta,kai pamatai kudikeli.Gimdziau 05 20,bet jau baigiu pamirsti,kaip skaudejo

    ruta26

  3. 3

    as nebijojau, nors ir pirmas vaikelis :) ir gerai dariau, nebaisus tas skausmas visai, na tiesa, as nesikankinau kol atsivere kaklelis-pasidariau apidura, bet kai gimdai nuskausminamuju neleidzia, bet tikrai nebijokit, Busimos Mamytes ;) galvos skausma kartais sunkiau pakest.
    nezinau ar tai jums pades, bet nescia ne viena dar neliko, vistiek pagimde:)
    o tos kurioms paliko labai baisius prisiminimus gimdymas-nes tokiu yra vienetai, tai nepasakokit, nes tai ka jauciate priklauso ir nuo jusu emocines bukles, nes gimdyti reikia eiti gerai nusiteikus, o ne buti varstomai visokiu baimiu, visiskai nereikalingu.

    laimukas

  4. 3

    nebijok, pati atrodo nesitikejau kai nubego vandenys kad jau gimdysiu.. zinoma svarbiausia iskesti saremius vat ju reikia bijoti.. o dziaugsmas begalinis bus kai paiimsi leliu :)

    geiza

  5. 3

    Visai nebijojau gimdymo,vis viena reikes gimdyti,niekas to uz jus nepadarys.O siaip galiu tik pasakyti,kad nestumas ir gimdymas,tai patys lengviausi ir svelniausi dalykai palyginus su tuo kas bus ateityje.Nera cia ko bijot ;)

    pavasarinuke

  6. 3

    as nebijojau, nes nezinojau ko bijoti, pirma karta gimdziau :) ramiai laukiau leliuko, vien mintis apie ji ramino mane ir neleido uzvaldyti baimei. aisku truputi nerimavau kaip viskas bus, jaudinausi, bet ramino ta mintis, kad visos gimdo pagimdysiu ir as. skausmas, kancios laikinos ir iskenciamos. sekmes ;)

    romantike

  7. 2
  8. 2

    Prisijungsiu ir as prie bijanciuju :) Zinoma, kad labai baisiai viskas atrodo, ypac, kai prisiklausai visokiu istoriju. Bandau save raminti, nusiteikti, kad tai - sventa akimirka, kad yra baisiai reikainga ramybe, susikaupimas. Sako, kad panika - pats baisiausias priesas ir gali sugriauti visa gimdymo ir gimimo procesa. Pabandyk nusiteikti maloniai, ramiai, pasistenk, kad tave suptu grazus dalykai, pabuk gamtoje, pamastyk, pamedituok, pajunk i tai vyra...Nieko kito neveik, susikoncentruok i laukima ir kai prasides saremiai, bandyk sutikti skausmus atsipalaidavusi, susikaupusi. As bent jau ketinu sitaip elgtis, labai bandysiu nenukrypti nuo plano, kai ta akimirka ateis :))) Sekmes!

    Vaidota

  9. 2

    as irgi bojojau..bet kai atejo jau ta lauktoji akimirka nebuvo kada galvoti apie baime..galvojau.kad tik greiciau viskas baigtusi..

    Anonimas

  10. 2

    visus skausmus ir baimes pamirsi iskart po gimdymo.tas skausmas juntamas tik per gimdyma,panasiu nera, tad sekmes,viskas bus gerai:)vaikelis viska atperka..kaip kazkas sake,visos pagimdo ir tu pagimdysi.as irgi su ta mintim gimdziau :)

    bantukas