• 17ats.

    Kaip sutariate?

    Mano vyras turi dvi seses-dvynes (27metai jiems,istekejusios,turi vaiku). Su viena sutariu puikiai, su kita ne, (tiesa pasakius ji mane lb nervina, nes tokia teisinguole, karjeriste vienu zodziu, pana is kaimo, bet dedasi toOkia fifa). Kaip Jus sutariat su vyro seserim ar broliais?

    mianaSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    Maniskio sesei irgi 27m. Turi 2 vaikus, su ja sutariam puikiai, visada randam apie ka pakalbet. Na o jau su jo broliu prasti reikalai, jam tik 18m. mokosi, nedirba niekur, tai pas mus vis ateina pas broleli pinigu kaulint.. Tai duok 5lt, tai diskotekai 20lt, tai duok ant saskaitos papildymo, nuvesk-parvesk ir t.t Su vyru daznai del tokiu pinigu dalijimu apsibaram. O kada jo broliui i akis pasakau, turi motina, eik pas ja ir prasyk, tai tada jau anyta skambina mano vyrui paverkti, kaip jai gaila sunaus, kad turi tokia zmona..:-) va toks ratas ir sukasi jau 6m.

    Imbiere

  3. 3

    mano vyras is gausios seimos ir visi jau sukure seimas,issivazyneje...taip kad susitinkame retai bet kai susimatome labai graziai bendraujame :)))kaip sakome geri visi kas retai matosi,tuom as ir dziaugiuosi:)

    Pearl

  4. 3

    nebendrauju su vyro giminę,debilų šeimynėlė ir tiek.

    emiliukas

  5. 2

    mano vyras iš 9 vaikų, tai iš visų tik su viena palaikom artimus ryšius

    okse0711

  6. 2

    Vyras turi broli.Su jo seima sutariu labai puikiai,netgi daug labiau artimesne esu jiems,nei savo broliams...

    geguziukas

  7. 2

    su vyro gimine tiesa sakant mazai bendraujame,su jo broliu isvis tik gatvej pasisveikinam ir viskas,na dar su sese bendraujam daugiau,nes jie irgi vaikucius augina,bet nera kad super drauges butume,nes jie tokie naudos ieskantys is visur..

    sandritute

  8. 2

    na su vyro broliu sutariu labai gerai..mes apie daug ka pasikalbame..na suse tai nelabai kokie santykiai..irgi kartais labai teisinguole apsimeta..

    Anonimas

  9. 2

    su vyro broliais sutariu liuks,na reikia juk kazkiek ir prisiderint,juk vyrui apmaudu butu.

    ingrida2009

  10. 2

    manojo sesei 27m, sutariame gan gerai,kartais buna kad pasipyxtam, visdelto viename name visi gyvename, visko buna, kai reikia as jos vaikus paziuriu arba ji mano:)

    gintarevaldas