• 12ats.

    Kaip manote nuo ko priklauso?

    Kaip manote nuo ko priklauso pilvuko didys nestumo metu? Ar tikrai nuo priaugtu kg...
    Juk pilvas gali buti didziulis, o vaikelis gali gimti mazas, arba atvirksciai... Tiesiog lb idomi jusu nuomone. Nes pas mane jau 39 sav., o pilvukas nedidelis, nors visi kurie mane pamato sako, kad tikriausiai gims dvynukai:)))

    mianaNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Manau daug kas itakoja - vaisiaus dydis, moters kuno fiziologija, priaugti kilogramai..

    Jorkaile

  2. 1

    nesuprasi nuo ko priklauso, nes ginekologe nekomentavo. priaugau 20kg, is kuriu 10kg iskart nukrito, nes vaikas 4200g, vandenys, placenta sudare 10kg, kiti 10kg veliau nukrito, kaip mano ugiui ir svoriui tai buvo labai didelis svoris. turejau dideli apetita ir priaugau.

    vinipukas

  3. 1

    Manau, nuo daug ko priklauso, ir vaikelio svorio ir vandenu kiekio. Labai daznai buna, kad vaikelis nedidelis, o vandenu daug, todel ir pilvukas nemazas.

    Indruke

  4. 1

    manau nuo organizmo priklauso,vandenu kiekis labai svarbu,nes as priaugau labai daug virs 30kg,o sunelis gime 3085kg

    Agnute

  5. 1

    pritariu daugumai mamyciu,del pilvelio dydzio.Pas mane pacia duvo milziniskas pilvas,visi galvojo kad bus dvynukai,o vaikelis gime 3400kg. buvo labai daug vandenu,manau jog tai priklauso kaip pas tave issidestes organimas,kaip pati gimda stovi,na aisku ir nuo vandenu kiekio vaikelio dydzio.Mano pazystama per nestuma priaugo 7kg pilvo kaip apsirengdavo megstuka visai beveik nesimate o vaikelis gime 3200kg,tai kaip gryzo is ligonoines nebuvo ne pilvo ne papildomu kg,Cia kiekvienai skirtingai,tas pilvelio dydis.

    oksaniukas19

  6. 1

    mano pilvelis taipat mazokas :) na bet ir vaikelis nera is didzkiu :) sveriam dabar tik 2630g :) ir kaip nekeista man nustate tik 36nestumo savaite, kur turejo buti 38, buvau persigandus del vaikelio svorio..bet dabar apsiraminau, nes per mesesiuka dar priiaugsim svorio :) o siaip pati priaugau tai 8kg, taai manaau visai nedaug. manau svoris priklauso nuo visko nuo vandenu kiekio, nuo placentos..

    geiza

  7. 1

    Pilvuko dydis priklauso nuo vaisiaus vandenu ir nuo kudikio dydžio. Buna kad pilvas didelis, o vaikiukas gimsta mažas arba atvirkšciai. Aš priaugau tik 9kg, pilvas buvo mažas, o mergyte gime didele 55cm. Aš galvojau kad bus maža nes pilvas buvo nedidelis.

    rugile

  8. 1

    o as manau,kad priklauso nuo pilvo dydzio,nes as su visais trim vaikais buvau kaip ,,arbuzas,,. priaugdavau po 22-25 kg.,tai ir vaikai visi trys virs 4 kg.

    genutester

  9. 1

    as asmeniskai nemanau, kad pilvo dydis lemia vaisiaus dydi ir atv, pvz mano pilvukas irgi buvo labai nedidelis, visi net gasdino, kad gal man kazkas negerai, o dukryte gime sveika 3.5kg, manau, kad tai labai geras svoris kudikeliui...lemia vaisiaus padetis, kaip viena mamyte sake vandenu kiekis...

    Lukniukas

  10. 1

    Man tai teko pakeisti savo garderoba visa:) kg nutupe ant koju ir uzpakaliuko:))

    miana