• 8ats.

    Vaiko augimas

    Sveikos, siandien pastebejau jog pas mano mazute netolygiai auga sonkauliukai. Viena puse atrodo kaip koki augliuka turetu. Toks net issikisimas matosi. Rytoj siausim pas daktarus bet jau labai neramu. ar kuriai taip buvo? gal nevertetu per daug jaudintis?

    NetootiaKūdikio raida ir vystymasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tikrai labai idomu, kas cia gali buti... Sekmes jums pas daktare. Keista, kad mergaitei neskauda ten. Gal cia tiesiog toks augimas...

    Jorkaile

  2. 1

    o pasirodo cia labai rimta. Sako kad rachito pirma stadija vaikui nes kaulai labai minksti mazai vitamino d. ir viskas nuo to kad mergaite labai stipri ir nori sest dabar jau jokiais budais pamate neleidziam net riestis. Sako daktarai kad ziema gimusiems vaikams daznai taip nutinka ir cia nieko baisaus. Gavom mazasu padidino vitamino d kieki ir teks va gyditis. Nors as dar treciam men klausiau daktaru ar reikia vitamina d didint tai man pasake kad uztenka 2 lasu o dabar jau net po visus 8 i diena reikia vaikui duot. jauciu jei buciau padidinus vitamina dar nuo 3 men tai nebutu taip nutike :(

    Netootia

  3. 1

    na mums nebuvo..skubekit pasirodyti gydytojui,kad nebytu ko blogo..o gal tiesiog cia tu nerimauji ir tau tik taip atrodo,kad nevienodai auga

    Anonimas

  4. 1

    Pas mus irgi taip buvo krutines viduryje ,toks guzelis iskelis,taip pat galvojau gal kas negerai,bet gydytojas pasake,kad tai nieko rimto.Mes ta guzeli turejiom gak nuo poros menesiu ir tikrai tokio amziaus vaikucio nesodinom,tiesiog kartais taip buna.

    Anonimas

  5. 1

    taip buna, jeigu per anksti pradejote sodinti vaika. tada sonkauliukai buna atsikise apatiniai ir jau taip suauga "visam laikui". bet cia nieko itin baisaus, aisku, gali buti ir visai kas kita. tikiuosi, kad butent mano paminetas mazmozis bus :) sekmes:)

    Elevina

  6. 1

    nebuvo ir mum..laikykitės,bet kokiu atveju apžiūrės ir patars ..aš ir jei ką pamatau klausiu daktarytės..linkiu,kad viskas būtų gerai :)

    tuti

  7. 1

    nukritus tikrai niekur nebuvo nes visada prie jos vis kas nors buna. Nemanau kad uodas ikando nes isaugimas matosi po oda ir atrodo kaip kad sonkauliukas augtu ne taip kaip reikia, o virs jo odele grazi.

    Netootia

  8. 1

    Mums nebuvo. Bet va paskutiniu metu, buvo uodai sukandzioje. Ikandimo vietoje isdygo guzeliai. Po keliu dienu dingo. Gal uodai ikando ten? O gal mazyle nukritus buvo kur. Na vienu ar kitu atveju, vistiek bus ramiau, kai pas daktare apsilankysite.

    Jorkaile