• 15ats.

    Ar mano apetitas "teisingas"? :)

    Į kepta mesa net negaliu ziureti, saldumynai taip pat netraukia per daugiausiai, nors anksciau juos labai megau, norisi surumo, kazko su cesnaku, citrinu suvalgydavau po 3 i diena be jokio cukraus, miltiniu patiekalu norisi, vaisiu, labai daug suvalgau nektarinu.Seip apetitas normaliam maistui mazas, ar tai gerai? gal reiktu vitaminus gert jej is maisto ju negauna leliukas? tai kokiu tuomet? ko reiktu vengti ir ko valgyti daugiau? laukiu patarimu .. dekui :)

    MorkaMaistas ir vitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tavo kudikeliui be abejo reikia vitaminu,tuo labiau kad tu valgai ne viska...mesyte butina,nes trukumas gelezies bus negerai,kaip ir kitu vit.maistiniu medz. jei nemegsti keptos tai nors jautienos ar versienos virtos tada valgyk,labai sveika. kokius vitaminus mamos isvardino tai is situ gali rinktis jie geri+dar as geriau ir su pirmu kai nescia buvau elevit,dabar prenatal man jie visi tiko,mama vit (kaip jau minejo) taip pat geriau irgi tiko.Cia jau tau spresti pagal kaina,nes seip sudetis tu vitaminu nelabai ka ir skiriasi.Reiketu vengti miltiniu pat,zinai kad jie labai "eina i kuna"o naudos mazai...Mesyte darzoves ir vaisiai ypac gerai,jei su saiku :))) Sekmes!!!

    geramama

  2. 2

    na jei tau nepatinka mes,tai ir nebutina per prievarta ja kisti..tiesiog vartok daugiau vitaminu tokiu atveju..vaisiu..

    Anonimas

  3. 1
  4. 1

    per daug vitaminu nereikia as geraiu tik viena pakuote elevit nes nuo vitaminu vaikucei buna alergiski

    mamyciuke

  5. 1

    siaip tai, ko norisi, ta ir valgyk. ir kai maitinsi - ka valgei nestumo metu, vaikelis jau priprates, ta pati, tik aisku, su protu.
    as pvz be proto norejau astrios sriubos. vyras verda tokia nerealia - siaubas, kokia astri - klausiau net daktares - sako, jei nori - valgyk. ir nieko nenutiko :)))) ir alaus norejau lb:) niekad nemegdavau, o taip noredavau, sakes! bet isgerdavau stikline ir vsio :))))) o taip kankindavausi - galima negalima, pakenks nepakens - o po 3 gurksniu praeidavo noras :)))

    Elevina

  6. 1

    na man taip pat buvo, nesinorejo to tikro maisto, ypac mesos, labai norejosi vaisiu ir sjp visokiu skanestu, tai kad mazyliui netruktu konors geriau vitaminus. pradzioje pregnacare, mamavita dar kazkokius, ir va mazyle gime lb sveika ir stipri :)o vitaminus pirkau be jokio recepto, vaistinej paprasiau nestukems vitaminu tai lb daug ju pasiule :)

    gintarevaldas

  7. 1

    parduoda ir be receptu, bet su gydytoju receptu yra puse kainos pigiau.
    paziurek kur yra nauji pranesimai virsuje as tau parasiau, arba bandyk per ,,surask nari,, ivesk mano varda ir susirasi.

    wiktoriuke

  8. 1

    Na nertai nėštukei apetitas pasidaro toks nelabai "teisingas":)man pavyzdžiui irgi norisi kokio "ne normalaus"maisto daugiau nei normalių patiekalų.Bet valgau visko.Šiaip apetitu aplamai nesiskundžiu.man gydytoja patarė geriau dabar valgyt daug šviežių daržovių,vaisių,netrukus uogų bus,nei vartoti cheminius vitaminus.Darėm tyrimus-visko man pakanka.geriu tik folio rūgštį ir magnex,kadangi passpazmuoja gimda,spaudimas linkęs kilti.Tai kad tikrai tuo klausimu turėtum pasitart su savo gydytoja manyčiau-tai tau tikrai teisingiau patars nei mes.O šiaip yra daug tikrai gerų vitaminų kompleksų nėščiosioms:Elevit labai neblogi,Pregnancare.Tik nežinau ar jie apetitą tau padės sureguliuot.Sėkmės:)

    Vilmiene

  9. 1

    vitaminai reikalingi ir "teisingai" besimaitinancioms nestukems. gydytoja tau turetu rekomenduoti juos. yra pregnacare, mamavit, elevit... vaisiai, darzoves gerai, tik gal citrusiniu vaisiu kieki reiktu riboti... o, kad normaliam maistui nera apetito, tai ir man taip buvo. mesos negalejau ne uzuosti, uztat lb pamegau sriubas. nors ir nera apetito, bet rimciau irgi reikia ko suvalgyt, kad nenusilptum...

    romantike

  10. 1

    man ispanijoj paskyre Bialfoli it youduk vitaminus gerti pirmus tris menesius. pas kui geriau Natifar. zinau kad panasius skiria visoms Ispanijoj.
    as taip valgau tik troskinta mesa, o saldumynu ir netrraukia pagrinde vaisiai ir darzoves.

    wiktoriuke