• 7ats.

    Nesuprantu, kur dingo menesines?

    Turejau susirgti penktadieni, siandien dar nesergu, o jau treciadienis, pirmadieni ryte is rytinio slapimo dariausi testa rode neigiama (pries tai buvo daryti 2 t.p. rode neigiamus), jokiu kitu simtomu nejauciu, tik viska skauda kaip pries menesines, taip pradejo viska skaudeti nuo sestadienio. Gal kam taip panasiai buvo ar yra? paskutiniai santykiai pries 3 savaites

    mone23Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    dar galper mažai laiko prejo kadtestas parodytu

    mamyciuke

  2. 2

    Man tai buna kad nesusergu sakykim ta diena kuria turejau ir pilva maudzia tai tada zinau kad po 2-3 dienu turiu susirgt nes man tada buna pereinamasis laikotarpis kai jos persikelia keliom dienom i prieki. Buna kada ir susergu anksciau nei turejau tai cia persikelimas menesiniu atgal.
    man taip buna pavasari pradedu anksciau,o ziema persikelia i prieki.

    Ermita

  3. 1

    o ar jos visada reguliarios budavo?gal si menesi didesne itampa jutai, gal daugiau streso ar pan, o gal tiesiog veluoja ir tiek, palauk dar kelias dieneles, jei neprasides pasidaryk dar viena testa, jei ir tas neigiamas bus-nukeliauk pas gine...sekmes

    Lukniukas

  4. 1

    Buna del visokiu veiksniu, kad veluoja menesines ir del itampos, streso ir del kitu dalyku. <amau, kad dar susirgsi, nesjei jautiesi, kaip pries menesines, tai truputi palauk.

    Indruke

  5. 1

    dar pakentek gal uzsilaike menesines,gal stresuoji siuo momentu?pabandyk po keliu dienu testa pasidaryti jei nesusirgsi:)man irgi veluoja kelios dienos,bet dar nepuolu prie nestumo testo:)beje kai laukiausi dukrytes,man irgi buvo pozymiai kad tuoj tuoj susirgsiu skaudejo pilva,krutine,laukiau,bet nebesulaukiau menesiniu:)

    dzionike

  6. 0

    kazkur 4 m geriau KT, nustojau gruodzio men, nuo tada visus men budavo reguliarios

    mone23

  7. 0

    palauk dar kelias dienas ir pasiziurek NT.Jei ir tada rodys neigiama,gali buti kitos priezastys.tada geriau apsilankyti pas gine.

    Pearl