• 6ats.

    Zindymas ir valgis. Ka patartina valgyti, ko vengti?

    pagimdziau suneli, mums savaitele:))))
    Maitinu krutimi...viskas gerai, taciau nebezinau, ka pati galiu valgyti. Ka patartina valgyti, ko vengti...
    Gal pasakysite (pasidalinsite savo nuomone), juk esate labiau patyrusios:))

    mianaPogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Sokoladas, rauginti, konservuoti, astrūs pateikalai.

    Jorkaile

  2. 2

    Negalima valgyti nesveiko maisto, manau zinai, kas tai :) Taip pat citrusiniu vaisiu, vynuokopustu, pupeliu, visko, kas gali pusti vaikui pilvuka. Kepto maisto taip pat nepatartina. As tai tik kokius kelis menesius prisilaikiau, o veliau valgiau aisku kuo sveikiau, bet labai neziurejau, nes mano suneliui visiskai nepuke pilvuko, nebuvo diegliuku, siaip keista, nes berniukai labai vargsta del to, bet as labai dziaugiuosi, kad mes nesusidureme su jais :)

    Indruke

  3. 2

    siaip bent pirmomis savaitemis negalima valgyti sokolado,nieko rauginto ir marinuoto,jokiu desru, nes ten chemija.o paskui ziureis kai vaikiukui,manajai nesimato jokiu alergiju tai as ir sokolada ir viska valgau,na tik citrusiniu vaisiu,ten obuoliu atsisakiau.valgyk chalvos,piena gerk, kad pas pacia pienelio butu. beje,sveikinimai sulaukus sunelio:))

    bantukas

  4. 2

    žinok,dar daug priklauso nuo vaikiuko,nes mano buvo labai jautrus,tai galėjau mėsytę,bulves ir kruopytes valgyt..o tu bandyk visko,bet po nedaug(po vieną daiktą dienoj)kad pažiūrėtum,kaip į kokį produktą reaguoja pilviukas..tik pradžioj patarčiau vengt produktų kur pučia vidurius..sėkmės :)

    tuti

  5. 1

    Sveikute,visu pirma noriu pasveikint gimus mazyliui ir papildzius musu gretas.:)Valgiki visko po truputi,bent man taip buvo sakyta.Valgiki tai ka ir pastojus valgiai,nes mazelis jau ten budamas tai gavo.Tik neperdaug ir stebeki nuo ko uzvalgius ar neisbers.Bent man taip buvo patarta kai maitynau,gydytoju.Valgiau ir silkes ,ir svoguno,ir raugintu agurku be kuriu negaliu gyvent:)

    Fausta

  6. 1

    na viska gali, bet saikingai ir po ne daug. as pagimdziusi truputi buvau pasinesusi ant saldumynu, tai tuoj maziu isbere. valgiau koses, sriubas, mesa, zuvi, vaisius ribojau, darzoves irgi saikingai, ypac vengiau kopustu, nes nuo ju gali pusti pilvuka. kad ir kiek norejau, bet turejau riboti ir pieno produktu kieki, nes ir nuo ju buvo isbere. labai priklauso nuo kudikio, visi skirtingai gali reaguoti i viena ar kita maisto produkta.

    romantike