• 12ats.

    Kaip pirma kart suprasti, kad tai buvo kudikio judesiukas, o ne "dujos" po zarnyna laksto? :D

    man 20 savaite ir niekaip neatskiriu, ar tai judesiai ar ne :) aciu mielosiso uz atsakymus :)

    Lavazza22Vaisiaus judesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tikrai suprasi kad cia yra vaiko judesiukai... Is pradziu as irgi galvojau kaip atskirsiu, o kai pajutau silpnus spyriukus, supratau kad cia mano leliukas :)

    SweetCherry

  2. 3

    Na as pirmuosius judesiukus pajutau kazkur 4 men, nors mano gine aiskino, kad tikriausiai kazka maisau, bet as tikrai zinau, kad vaikuti jutau :) na visiskai skiriasi nuo pilvo putimo. man jusdavosi toks tarsi tuksenimas, vienoje vietoje, paskui kitoje.

    Indruke

  3. 3

    judesiukai jauciami pradzioje labai nezymiai,dazniausiai vakarais ir kasdien daugmaz tokiu paciu metu juntami...su laiku jie stipreja ir jau tada sunkoka butu sumaisyti kur judesiukai o kur zarnynas :) dazniausiai kai jau nekyla klausimu ar tai judesiai ar ne, tada ir pasireiskia tikrieji judesiai:) dauguma sulygina su vandeny plaukiancia zuvyte(plaukianti maisiuke ) ...

    Pearl

  4. 3

    Tokio laiko manau tu jau jauti vaikiuko judesiukus, is pradziu jie buna tikrai labai silpni, tad sunku suprasti, man asmeniskai pradejo judeti kazkur 3.5men, supratau kai jau justadavau tokius timptelejimus ir smarkesnius judesiukus.

    Benikiux

  5. 2

    judesiuku labai laukiau,visad laikydavau ranka ant pilvo,kaip atskirti nezinau,tiesiog tai yra kazkas naujo,nepatirto.todel juos atskyriau is karto:)

    bantukas

  6. 2

    Pritariu Indrukei, man tas jausmas irgi panasus buvo i stuksenima, zinoma labai silpna, pajutau pirma karta 17-18 sav, skirtingi nei Dange sake judesiukus jausdavau diena, kai ramiai sededavau, o vakare matyt maziukas snausdavo:))

    Lukniukas

  7. 2

    labukas mamytes! na man tas pats laukiu nesulaukiu tu judesiuku man jau 18 su puse savaites ir nzn kaip atskirt judesiukus nuo pilvo raizymo..

    kristute

  8. 1

    as pradzioje irgi nesupratau..bet kai pirma kartaispyre tada ir supratau kur dujos kur vaikutis:)kai pajusi vaikeli,o ne dujas..tuomet ir pradesi skirti

    Fantazija

  9. 1

    Suprasi.. As irgi vis galvojau - kaip kaip. O paskui iskart supratau

    Dziungarija

  10. 1

    sveikos mamytes :) mums db 18 savaiteliu, vakar pajutau idomu jausma pilvuke.. manau, kad tai mano gyventojas zenklus siust pradejo :) na tai bv tarsi burbuliuku plaukiojimas zemiau bambos :)

    agnbal