• 15ats.

    Kaip manote, ar berniukams bus idomus kaupiami prisiminimai is kudikystes/vaikystes?

    Mamytes auginancios berniukus, labai idomu, ka jus manote? Juk dabar mes kaupiame visokias smulkmenas, daiktelius ir kita, kad vaikutis turetu, ka prisiminti, kai uzaugs. bet juk berniukai lieka berniukais. Gal jiems tai visiskai bus neidomu?

    IndrukeVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    aš manau,kad berniukui nelabai bus įdomu, o vat mergytei tai tikrai įdomu

    okse0711

  2. 4

    Manau ne mūsų sūnums bus įdomu, bet mūsų marčioms.. aš visgi tokios nuomonės, kad vyriška giminė tokių prisiminimų, sentimentų - nesupranta..

    Jorkaile

  3. 2

    as kaip tik neseniai apie tai masciau, nes pildau sunaus toki kaip dienorasti apie penkerius gyvenimo metus. tai galvojau kazin ar jam tai bus idomu ir ar idomus jam bus sukaupti daikteliai. aisku nuo vaiko priklauso, bet manau turetu buti idomu pamatyti, paskaityti kas islike is kudikystes, vaikystes laiku...

    romantike

  4. 2

    manau bus idomu.aisku berniukai yra berniukai bet labai tikiuosi kad bus idomu :)

    Pearl

  5. 1

    Nezinau.. Gal , bet berniukai kitokie. Jiems tokie sentimentai nesuprantami

    Dziungarija

  6. 1

    na as manau cia priklauso nuo vaikucio auklejimo..jei jis uzaugs grubus ,prasides su bloga kompanija,tai jam nebus idomu jo vaikystes issaugoti prisiminimai

    nade

  7. 1

    kiek vyru pazistu, tai tokiais dalykais nesidomi-jiems neidomu.

    vinipukas

  8. 1

    Man atrodo kiekvienam vaikui bus idomu ir nesvarbu jis berniukas ar mergaite

    mamka

  9. 1

    Aš taip pat po truputėlį kaupiu jau pasidėjau atminimui vaikučio bambytę apyrankytę iš ligoninės ,kelis rūbelius ,nuotraukyčių ...Na tikrai turėtų pasidomėti :)) o jei ir nesidomėtų savo vaikystę tai nors tu pati turėsi sau gražių prisiminimų kol sūnus buvo mažytis :))

    ikmeskute

  10. 1

    o kodel manai kad turetu but neidomu? as manau kad tiek mergaitem tiek ir berniukam idomu turet prisiminimu is savo vaikystes... tik beabejo nereik persistengti :)

    poolman